Mucize Doktor Dizisi 36. Bölüm Full İzle! 5 Kasım Mucize Doktor Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Mucize Doktor son bölüm izle, Mucize Doktor 36. Bölüm izle! Söz konusu araştırmaları yapan kişiler için Mucize Doktor 36. Bölüm tek parça izle makalemizi hazırladık. Makalemizin içeriğinden hem Mucize Doktor 36. Bölüme ulaşabilir, hem Mucize Doktor 36. Bölüm fragmanına göz atabilirsiniz. İşte ekranların en sevilen dizisi Mucize Doktor 36. Bölüm ve tüm detayları…

Mucize Doktor Dizisi 36. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Mucize Doktor, izleyenleri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Her Perşembe saat 20.00’da FOX TV’de izleyenlerin karşısına çıkan dizinin yapımcılığını Med Yapım ve MF Yapım Üstleniyor. 12 Eylül 2019 tarihinden bu yana FOX TV ekranlarında yer alan dizinin yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan oturuyor.

Senaryosunu Pınar Bulut ve Onur Koralp’in kaleme aldığı dizinin başrollerini; Taner Ölmez, Onur Tuna ve Sinem Ünsal paylaşıyor. Başrollerin yanı sıra; Reha Özcan, Murat Aygen, Hazal Türesan, Hakan Kurtaş, Seda Bakan, Bihter Dinçel, Fırat Altunmeşe, Hayal Köseoğlu, Korhan Herduran, Merve Bulut ve Adin Külçe gibi isimler dizide yer alıyor.

İzbe bir köyde dünyaya gelen, otizmli Savant Sendromu sahibi Ali Vefa’nın, cerrah olma mücadelesinde yaşanan hikayeleri el alan Mucize Doktor bugün ve her Perşembe saat 20.00’da FOX TV ekranlarında seyirci ile buluşuyor.

Savant Sendromu sahibi kişilerde ortalama bir zeka düzeyi görülmesine karşın, bir ya da birden fazla alanda aşırı derecede bilgi yeteneğine sahip olması durumu görülür. Ali Vefa da seyircilerin karşısına, bu hastalıktan mustarip olarak çıkıyor. Savant Sendromu olan bir doktorun çevresine uyumu ve Ali ile çevresindeki doktorların aşk hikayelerinin anlatıldığı Mucize Doktor izleyenleri ekran başına kilitlemeye devam ediyor.

Mucize Doktor 35. Bölümde Neler Oldu?

Mucize Doktor’da geçen bölümde yaşananlar, izleyicinin ilgi konusu olmuştu. Merakla takip edilen dizinin son bölümünde olanlar, yeni bölümler için seyircilerde merak uyandırdı. Ali Vefa, kopan halatlar yüzünden 33. kattan düşen temizlik görevlisine ilk müdahaleyi yaptı. Ferman Hoca kuralları hiçe sayarak bir hastayı ameliyat etti. Nazlı’nın babası, iradesiz davranarak Ali Vefa’dan alkol için borç istedi. Nazlı’nın babasını takip eden Ali Vefa, görmek istemeyeceği şeylere tanık oldu.

Mucize Doktor 36. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekranları başında diziyi soluksuz izleyen seyirciler, yeni bölümde neler olacağını merakla bekliyor. Dizide gelişen sıra dışı olaylar, aşk hikayeleri ve daha fazlası bu akşam 20.00’da FOX TV’de!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.