Alev Alev Dizisi 1. Bölüm Full İzle! 5 Kasım Alev Alev Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Alev Alev 1. Bölüm izle makalemizle birlikte, Alev Alev dizisine dair tüm detayları sizlerle paylaşıyoruz. Alev Alev 1. Bölüm tek parça izle sayesinde de reklamsız tek parça izlemenizi sağlıyoruz. Makalemize göz atarak gerekli videolar ve linklere ulaşabilir, sonuç olarak ise Alev Alev 1. Bölüm izle seçeneğinden yararlanarak diziyi izleyebilirsiniz. İşte yeni dizi olan Alev Alev dizisi ve 1. Bölüme dair tüm detaylar…

Alev Alev Dizisi 1. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

Show TV ekranlarına, ilk bölümüyle giriş yapacak olan Alev Alev dizisinde neler olacağı merak ediliyor. İzleyicilerin merakla beklediği dizi, bir yangın sonrasında hayatları beklenmedik biçimde şekillenen 3 kadının hikayesini anlatıyor. Güzellik, adalet, kadın ve aile içi şiddet gibi gündelik hayatta her an karşımıza çıkan konuları ele alacak olan diziye merak, oldukça fazla görünüyor.

Yeni dizi Alev Alev’de hangi oyuncuların yer alacağı da oldukça merak edilen konular arasında yer alıyor. Güçlü isimlerin yer aldı dizinin oyuncu kadrosu şöyle:

·         Demet Evgar

·         Hazar Ergüçlü

·         Dilan Çiçek Deniz

·         Zuhal Olcay

·         Cem Bender

·         Berkay Ateş

·         Cihangir Ceyhan

·         Berker Güven

·         Toprak Can Adıgüzel

Alev Alev dizisi oyuncularının hangi karakterleri canlandıracağını da merak eden izleyiciler, ilk bölümü bekliyor. Demet Evgar – Cemre, Dilan Çiçek Deniz – Rüya, Hazar Ergüçlü – Çiçek, Cem Bender – Çelebi, Cihangir Ceyhan – Ömer, Berkay Ateş – Ozan ve Berker Güven – İskender karakterini canlandıracak.

Alev Alev Dizisinin Konusu

Cemre; psikolojik ve fiziksel şiddet gördüğü, eskiden aşık olduğu kocasından ve bu hayattan, kızı ile birlikte kurtulmaya çalışır. Rüya; el bebek gül bebek büyümüş, hayatın zorluklarını yaşamamış, zengin bir ailenin kızıdır ve kendi hayatını yaşar. Çiçek; evlenip, mutlu bir yuva kurmak isteyen, en büyük hayali bu olan bir kadındır.

Bir yangın sonrası bu 3 kadın bir araya gelecek ve eski hayatlarını geride bırakmak zorunda kalacaktır. Her şeye sil baştan başlamak zorunda kalan kadınları zorlu mücadeleler ve türlü hikayeler beklemektedir.

Ay Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Ahmet Katıksız oturuyor. Senaryosunu ise Burcu Görgün Toptaş kaleme alıyor. Show TV ekranlarında, bugün ilk bölümü başlayacak olan dizi, bir uyarlama dizidir. Fransız yapımı olan Le Bazar de la Chartie dizisinden uyarlanan dizide neler olacağı merakla bekleniyor. Müziklerini Toygar Işıklı’nın yapacağı ve gösterim süresinin 120 dakika olacağı dizi, aksiyon – dram türünde izleyicilerin karşısına çıkacak. Alev Alev bu akşam saat 20.00’da Show TV’de!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.