Müge Anlı Tamamı Tek Parça 6 Kasım 2020 Cuma ATV Canlı İzle!

Müge Anlı 6 Kasım canlı izle, Müge Anlı son bölüm izle araştırmalarını yapan kişiler, ekranların en sevilen programlarından Müge Anlı’ya ulaşmak istiyor. Haberimiz üzerinde gerek canlı yayın linklerine, gerekse program videolarına rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Tam 15 sezondur büyük bir hızla devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert 6 Kasım canlı izle ve Müge Anlı son bölüm tek parça izle özelliğiyle; Müge Anlı’nın son programını görebilirsiniz.

Müge Anlı Tamamı Tek Parça 6 Kasım 2020 Cuma ATV Canlı İzle! TIKLAYINIZ

2008 senesinden bu yana ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Müge Anlı İle Tatlı Sert programı, Türkiye’nin gündem maddelerini belirlemeye devam ediyor. 12 sezondur her bölümü ile ilgi odağı olan gündüz kuşağı programı, ele aldığı olaylar ile reyting rekorları kırmaya devam ederek, hafta içi her gün saat 10.00’da ATV’de, izleyicilerin karşısına çıkıyor.

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı’nın sunduğu programda bugüne kadar birçok cinayet aydınlatılmış, birçok kayıp şahıs bulunmuş ve birçok kişi ailesi ile bir araya getirilmişti. İzleyicinin merakla takip ettiği olayları ele alan Müge Anlı ve ekibi, bu merakları gidermeye ve izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Müge Anlı İle Tatlı Sert programı ekibi ise Psikiyatr Arif Verimli, Adli Tıp Uzmanı Şevki Sözen ve Avukat Rahmi Özkan gibi isimlerden oluşuyor. Ekibi ile birlikte çözdüğü esrarengiz olayların yanı sıra Müge Anlı, içinde yer aldığı çeşitli sosyal sorumluluk projeleri ile de dikkat çekiyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 5 Kasımda Neler Oldu?

Müge Anlı İle Tatlı Sert programı, çözüme kavuşmayı bekleyen esrarengiz olayları ile haftaya kaldığı yerden devam ediyor. Müge Anlı İle Tatlı Sert programının 5 Kasım Perşembe günkü bölümünde yine seyirciyi ekranları başına kilitleyecek gelişmeler yaşandı.

Yürüttüğü sosyal sorumluluk projelerinden ötürü, Samsun Salıpazarı ilçesinden belediye başkanı ve jandarma, Müge Anlı’ya teşekkür etti. Belediye başkanı canlı yayında, stüdyoya gelerek hediyelerini iletti. Müge Anlı’nın önderliğinde başlatılan “Müge Anlı ve Dostları Aşevi Kampanyası” devam ediyor. Toplamda 16 milyon TL’yi aşan bağışlar, günden güne devam ediyor.

27 yıl önce 1993’te Darülaceze’ye bırakılan ve evlatlık olduğunu öğrenen genç kadın Müge Anlı İle Tatlı Sert’e başvurarak gerçek ailesinin bulunmasını talep ediyor. Doğduğunda ismi Hülya konan Arzu Hanım ailesini bulabilecek mi, merak ediliyor.

3 yıldır kayıp olan Kadir Sarı ile ilgili canlı yayına birçok telefon geldi. Eşi Birgül Sarı’nın “Kızımız olduğu için beni dövüp sokağa attı ve aldattığımı düşündüğü için silahla vurdu” açıklamasının üzerine, Kadir Bey ile Birgül Hanım’ın yaşadığı köyden programa gele telefonlarda, Birgül Hanım’ın eşi Kadir Bey'i aldattığı ve Kadir Bey’in de bu yüzden gittiği iddiaları ortaya atıldı.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 6 Kasım Gündemleri

Hafta içi her gün saat 10.00’da ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Müge Anlı İle Tatlı Sert programının 6 Kasım gündeminde 50 yıl önceki cinayet yer alacak. Zeliha – Cevdet çiftinin 50 yıl önceki cinayetle ne ilgisi olduğu ve çiftin çocuklarının şüphelendiği dayı Bünyamin Bey’in en son kiminle görüştüğü merak ediliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.