Arka Sokaklar Dizisi 564. Bölüm Full İzle! 6 Kasım Arka Sokaklar Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

15. Sezonu ile karşımıza çıkan uzun soluklu ve gerilimin bir dakika bile eksik olmadığı Arka Sokaklar dizisinin 564. Bölüm izle seçeneği ile sizlerde reklamsız ve kesintisiz bir şekilde Arka Sokaklar 564. Bölüm izleyebilirsiniz. Arka Sokaklar son bölüm izle seçeneği ile yayınlanan son bölümü ile ilgili bütün detayları kaçırmadan izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Arka Sokaklar Dizisi 564. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

Kanal D ekranlarının 2006 yılından bu yana izleyicileri ekrana kilitleyen, sevilen dizisi Arka Sokaklar ilgiyle takip edilmeye devam ediyor. Yapımcılığını Erler Film’in üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Orhan Oğuz oturuyor. Senaryosunu Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul, Ömer Genç ve Ahmet Yurdakul’un kaleme alıyor.

Başrollerinde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Orhan, Oya Okar, İlker İnanoğlu, Alp Korkmaz ve Ozan Çobanoğlu yer alıyor. Başrollerin yanı sıra; Merve Oflaz, Nazlı Tosunoğlu, Yiğitcan Ergin, Ela Yörüklü, Tunç Oğuz gibi isimler de dizideki çeşitli karakterlere hayat veriyor.

15 sezondur ekranlarda yer alan Arka Sokaklar; polisiye, aksiyon, dram, komedi türlerinde izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Dizide İstanbul Emniyet Müdürlüğü – Asayiş Şube’de görev alan özel bir ekibin aile yaşantıları ve İstanbul sokaklarındaki maceraları ele alınıyor.

Arka Sokaklar 563. Bölümde Yaşananlar

Her Cuma saat 20.00’da Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan Arka Sokaklar’ın 30 Ekim Cuma günü yayınlanan bölümüne Mesut Komiser damga vurdu! Ekibi yok sayarak çok tehlikeli bir maceranın içine atılan Mesut ve yanına aldığı oğlu Tunç, bu maceranın içinden sağ salim çıkabilecek mi, seyirciler merak ediyor.

Hayati ve tehlikeli bir plan yapan Mesut, Tunç’u neşterle yaralayıp hastaneye yatırılmasını sağlamış, Tunç’a refakat etmeye de Mesut Komiserin arkadaşı olan cezaevi müdürü gitmişti. Fazlasıyla kan kaybeden Tunç’un acilen hastaneye yatırılması gerekirken, Mesut hastanenin güvenli olmadığını bildiği için oğlunu ambulansla kaçırmıştı.

Mesut’un başına buyruk bu tehlikeli davranışları karşısında ekip de zor durumda kalmış, Mesut ve Tunç’a ulaşamamıştı. Diğer yandan Avukat Başak Tunç’u aklayacak delilleri bulmuş fakat Mesut’un tehlikeli planı Avukat Başak’a da yapacak bir şey bırakmamıştı.

Tunç’un hastaneye yatırılışının haberini alan Özcan; dışarıdaki adamı Coşkun’a, Mesut ile oğlunun ölüm emrini vermişti!

Mesut; Tunç’un hayatını, kendi hayatını ve kendi mesleğini tehlikeye atmıştı. Bu akşamki bölümde düğümler çözülecek mi, izleyiciler merakla bekliyor.

Arka Sokaklar 564. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Rıza Baba kaçırılıyor! Terör örgütünün İstanbul lideri Civan, Rıza Baba’yı kaçırıyor! Kurtarılan istihbaratçı, kurtarılan istihbaratçının karnında bulunan saatli bomba ve oluşan kaos… Hepsi ve daha fazlası bu akşam saat 20.00’da Arka Sokaklar yeni bölümünde, Kanal D’de!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.