Kırmızı Oda Dizisi 10. Bölüm Full İzle! 6 Kasım Kırmızı Oda Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Dizi sektörüne ilk girdiği andan beri seyircilerin büyük beğenisini ve ilgisini toplayan Kırmızı Oda 10. Bölüm ile sizlere nefes kesen bir yayın keyfi sunuyoruz. Kırmızı Oda son bölüm izle, Kırmızı Oda 10. Bölüm izle seçeneğine tıklayarak sizde çok sevilen Kırmızı Oda dizisini reklamsız bir şekilde izleyebilirsiniz. Keyifli seyirler dileriz…

Kırmızı Oda Dizisi 10. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

TV 8 ekranlarının sevilen dizisi, Yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun “Madalyonun İçi” adlı eserinden uyarlanmış olan, Kırmızı Oda her Cuma saat 20.00’da seyirci ile buluşmaya devam ediyor. Yapımcılığını Pictures’in üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Cem Karcı oturuyor. Senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt’un kaleme aldığı dizinin başrollerinde; Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç ve Meriç Aral yer alıyor. Başrollerin yanı sıra; Gülçin Kültür Şahin, Sezin Bozacı, Baran Can Eraslan, Halit Özgür Sarı gibi isimler de dizide yer alıyor. Dram – psikolojik türünde ekranlara gelen Kırmızı Oda seyircileri ekran başına kilitliyor.

Yaşanmış gerçek hikayelerin ele alındığı dizide, psikiyatr kliniğindeki doktorların ve onlara başvuran hastaların hikayeleri anlatılıyor. Yaşam öykülerinin içinde bulunan acılar, mutluluklar ve hüzünler izleyiciyi ekran başına kilitliyor. Hastaların, kimselere anlatamadıkları sırlar açığa çıkarken, izleyiciler de bu hikayelerle birlikte kendi hayatlarını sorguluyor.

Kırmızı Oda 9. Bölümde Yaşananlar

Geçtiğimiz hafta Salih’in arkadaş olduğu Garip, diziye katılmıştı. Garip; 17 yaşında istemediği bir evliliğe itilmiş, 25 yaşında gece hayatında işe koyulmuş ve 40 yaşına kadar kimseyle iletişim kuramamış, Mardinli bir karakter olarak diziye girmişti.

Garip, sadece saksısında baktığı Menekşe’den sonra, 20 yaşındayken hayatına giren menekşe çiçeğinin, birden hayatından çıkması ile büyük sarsıntıya uğramış. 20 yaşındayken hayatına giren menekşenin desteğine en çok ihtiyaç duyduğu zamanlarda, bir gün pavyon çıkışında Menekşe’nin göz göre göre zengin bir adamla birlikte gitmesi, Garip’in içindeki cani duyguları ortaya çıkarmış. Bu cani duygularla hareket eden Garip, Menekşe’yi öldürmeyi kafaya koymuş.

Doktor hanım, Garip’i konuk etmiş ve onun kendisini bulması için elinden geleni yaparak Garip’e destek olmuştu.

Kırmızı Oda 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

TV 8 ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Kırmızı Oda’nın 10. bölüm fragmanı yayınlandı. Seyircileri ekrana kilitlemeye devam eden dizinin yeni bölümünde, doktor hanımın kimlerin hayatına dokunduğu merakla bekleniyor. Ekranların sevilen dizisi Kırmızı Oda her Cuma saat 20.00’da TV 8‘de!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.