Ramo Dizisi 19. Bölüm Full İzle! 6 Kasım Ramo Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Ramo 19. Bölüm izle, Ramo son bölüm izle en çok aratılan Google verileri arasında yer almaktadır. Sizlerde Ramo dizisini reklam olmadan izlemek istiyorsanız Ramo 19. Bölüm izle seçeneğine tıklayarak aralıksız dizi hazzı yaşayabilirsiniz. İşte tüm detayları ile Ramo 19. Bölüm izle ve Ramo 19. Bölüm fragmanı…

Ramo Dizisi 19. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Ramo, izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Her cuma saat 20.00’da seyirci karşısına çıkan Ramo, izleyiciler tarafından merakla takip ediliyor. Yapımcılığını BKM Film’in üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda, M Çağatay Tosun oturuyor.

Dizinin senaryosunu Toprak Karaoğlu, Seda Karaoğlu ve Birol Tezcan’ın kaleme alıyor. Sevilen dizi Ramo’nun başrollerinde; Murat Yıldırım, Esra Bilgiç, Olgun Şimşek, İlker Aksum, Yiğit Özşener ve İdil Fırat yer alıyor. Başrollerin yanı sıra; Mehmet Akif Özdemir, Devrim Özkan, Hakan Gerçek, Sacide Taşaner, Pelin Körmükçü, Mustafa Yıldıran, Efsane Odağ, Leyla Kader İlhan gibi isimler de dizide yer alıyor.

Gerçek bir karakterden esinlenerek oluşturulan Ramo karakteri; Adana Çukurova’da yıllarca ırgatlık yapmış, cesur, zeki ve adil biridir. Günümüzde büyük bir isme sahip bir ailenin illegal işlerini halletmekte olan Ramo, ailesini de karşısına alarak bu gidişata dur demeye karar verir.

Fakat patronun kızı Sibel ile aralarında bir bağ oluşması, işleri zorlaştırır. Asıl gayesi, babasının ölüm emrini veren Cihangir’e ulaşmak olan Ramo’nun, önce Adana topraklarında kendisini ispatlaması gerekir. Bu amaç uğrunda da Cihangir’in adamı Yavuz’u kendi safına çekmesi gerekir. Sevdikleri ile birlikte Adana ve İstanbul arasında bir başkaldırış öyküsü başlar!

Ramo Dizisi 18. Bölümde Neler Oldu?

Show TV ekranlarının sevilen dizi Ramo’nun geçtiğimiz bölümünde; Yavuz ve Erkan’ın, birlikte Nuri’yi öldürmeye çalışması, Ramo’yu şüphelendirmişti.

Yavuz’u açığa çıkarmak isteyen Ramo; bir planın peşinde, Nuri’yi ölmüş gibi göstererek, Cihangir’in önünde Yavuz’un maskesini düşürmeyi hedeflemişti. Sibel ise el altından Ramo’ya yardım etmeye çalışmış, gizemli dosya “Kaman” ı araştırırken ulaştığı her bilgiyi, Fidan aracılığı ile Ramo’ya iletmişti. Bu gizemli dosyayla birlikte, Cihangir ve Yavuz’u polise teslim etmek isteyen Ramo, başını nasıl bir belaya soktuğunun farkına bile varamamıştı.

Ramo Dizisi 19. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Yeni bölümüyle bugün saat 20.00’da Show TV’de izleyici karşısına çıkacak olan Ramo’nun 19. bölüm fragmanı yayınlandı. İzleyiciler yeni bölümde neler olacağını merakla bekliyor!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.