Hercai Dizisi 46. Bölüm Full İzle! 6 Kasım Hercai Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Herkesin dilinden düşmeyen Hercai dizisinin son bölümünü izlemek ya da Hercai 46. Bölümünü izlemek istiyorsanız Hercai son bölüm izle veya Hercai 46. Bölüm izle seçeneğine tıklayarak aralıksız bir şekilde sevilen dizinin bölümlerini izleyebilirsiniz. İşte Hercai sevenler için hazırladığımız makalede Hercai 46. Bölüm izle seçeneğine tıklayarak kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz…

Hercai Dizisi 46. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

ATV ekranlarında her cuma saat 20.00’da seyircisi ile buluşan Hercai dizisi, reyting rekorları kırmaya devam ediyor!

Yapımcılığını Mia Yapım’ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Barış Yöş oturuyor. Senaryosunu Eda Tezcan’ın kaleme aldığı dizinin başrollerinde; Akın Akınözü, Ebru Şahin, Gülçin Santırcıoğlu, Serhat Tutumluer, Oya Unustası ve Ahmet Tansu Taşanlar yer alıyor. Dizinin kadrosunda başrollerin yanı sıra; Serdar Özer, Gülçin Hatıhan, İlay Erkök, Cahit Gök, Güneş Hayat, Aydan Burhan, İnci Şen, Aslı Samat, Ebrar Alya Demirbilek, Gökhan Yavuz, Ayda Aksel, Macit Sonkan ve Feride Çetin gibi birçok isim yer alıyor.

İlk sezonuna 15 Mart 2019 tarihinde başlangıç yapan Hercai; 3. sezona, ekranlarda izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Mardin’in Midyat ilçesinde çekimleri yapılan dizinin konusu, izleyicileri ekran başına kilitleyerek reyting rekorlarını kırıyor.

“İntikamdan doğan imkansız bir aşk hikayesi…”

İstanbul’dan Midyat’a, bölgenin en güçlü aile reisi Nasuh Şadoğluile ortaklık kurmaya gelen iş adamı Miran Aslanbey, Nasuh’tan torunu Reyyan’ı ister. Nasuh’un planları ise farklıdır. Ona Reyyan’ı değil, bir başka torununu verecektir. Nasuh, Miran’ı kendi planlarına dahil etmeye çalışırken, Miran’ın planlarından haberi yoktur.

Midyat’ın binlerce yıllık hikayesine, imkansız bir aşk hikayesi eklenecek. Miran Aslanbey ve Reyyan kavuşabilecek mi?

Hercai Dizisi 45. Bölümde Neler Yaşandı?

Uğruna herkesi karşısına aldığı, imkansız aşkı Miran’ın öldüğünü düşünen Reyyan zor bir kararın eşiğinde kalmıştır. Azize’nin geçmişini ve intikamının gerçek amacını öğrenen Aslan, Hanife’nin ölümüyle büyük sarsıntı yaşayan Azize’yi geçmişini ortaya çıkarmakla tehdit etmiş ve Azize’ye beklemediği bir teklif sunmuştu. Teklifi düşünen Azize, Aslan ile Hanife’nin işbirliğini öğrendiğinde yeni planlar düşünmeye başlamıştı.

Bir yandan Hazar, Miran’ın oğlu olup olmadığını öğrenmek için bulduğu yeni bir ipucunun peşine düşmüştür. Reyyan için adeta yeniden doğan Miran’ın dönüşü, her şeyi değiştirmiştir!

Hercai Dizisi 46. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Reyting rekortmeni Hercai, her cuma saat 20.00’da ATV ekranlarında! Yeni bölüm fragmanı yayınlanan dizi, izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Neler olacağını iple çeken izleyiciler, bu akşam yine ekran başına kilitlenecek!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.