Babil Dizisi 18. Bölüm Full İzle! 6 Kasım Babil Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Milyonları ekrana kilitleyen Babil dizisinin yayınlanan bölümlerini izlemek istiyorsanız Babil son bölüm izle, Babil 18. Bölüm izle makalemizle; çok sevilen Babil dizisinin son bölümünü izleyebilir ve dizi ile ilgili bütün detaylara kolayca erişim sağlayabilirsiniz. Babil 18. Bölüm tek parça izle kısmı ile Babil dizisini reklamsız izleyebilirsiniz. Babil dizisinin yayınlanan fragmanına bakmak için ise sitemizde yer alan erişim kısmına tıklamanız yeterli olacaktır. İyi seyirler dileriz…

Babil Dizisi 18. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Babil, her cuma saat 20.00’da izleyicileri ile buluşuyor!

17 Ocak 2020 tarihinde ilk bölümü yayınlanan, Ay Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Uluç Bayraktar oturuyor. Senaryosunu Nükhet Bıçakçı ve Özlem Yücel’in kaleme aldığı dizinin başrollerinde; Halit Ergenç, Ozan Güven(10. bölümde ayrıldı), Aslı Enver, Birce Akalay, Nur Fettahoğlu, Mesut Akusta ve Onur Saylak bulunuyor. Müziklerini Toygar Işıklı’nın yaptığı dizide başrollerin yanı sıra; Beren Kasımoğulları, Veda Yurtsever, Lesli Karavil, Barış Aksavaş, Mert Doğan, Gürberk Polat, Gizem Kala, Şeniz Çetin, Gözde Kocaoğlu ve Abdurrahman Yunusoğlu gibi isimler de yer alıyor.

İlk bölümü ile büyük beğeni toplayan dizinin her yeni bölümü merakla bekleniyor. İdealist, ilkeleri olan, çalışkan ve dürüst bir ekonomi profesörü olan İrfan bir iftiraya uğrayarak işini kaybeder. Henüz uğradığı haksızlığın şokunu atlatamamışken, oğlu Deniz’in ölümcül bir hastalığının ortaya çıkmasıyla adeta yıkılır. İşinden olan İrfan’ın, kısa bir zamanda oğlunun ameliyatı için para bulması gerekir.

Oğlunun ameliyatı için bugüne kadar koruduğu ilkelerle, ağır bir sınav vermek zorunda kalan İrfan’ın elinden geleni yapması gerekir. Oğlu uğruna daha önce karşısında durduğu ne varsa; kendisini, bunların içinde bulacaktır.

Babil 17. Bölümde Neler Yaşandı?

Star TV’nin izleyicileri ekrana kilitlediği sevilen dizi Babil’in 17. bölümünde yaşananlar, seyirciden büyük beğeni toplarken, yeni bölüme olan merakı da iyice artırdı. Ekran başındaki izleyicilerin her bölümü merakla beklediği dizinin 17. bölümünde yine ilginç olaylar yaşandı.

Eda ve Egemen’in evlilik kararı, İrfan’ı daha da yaralar. Bu kararla birlikte İrfan, oğlu Deniz’i kaybetmeye bir adım daha yaklaşır. Zor zamanlar geçiren İrfan’ı devre dışı bırakma peşinde olan Süleyman, yeni planlar kurmaya başlar. Ayşe; Hakan’a karşı açığa çıkmamak adına zor kararlar alırken, İlay bir kez daha yüreği ve mantığı arasında seçim yapmak zorunda kalıyor.

Babil 18. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Her bölümü iple çekilen Babil’in yeni bölümü merakla beklenirken, 18. bölme ait fragman yayınlandı. Babil bu akşam saat 20.00’da Star TV’de!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.