Çocukluk Dizisi 5. Bölüm Full İzle! 6 Kasım Çocukluk Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Çocukluk 5. Bölüm izle makalemizle birlikte, Çocukluk dizisine dair tüm detayları sizlerle paylaşıyoruz. Çocukluk 5. Bölüm tek parça izle sayesinde de reklamsız tek parça izlemenizi sağlıyoruz. Makalemize göz atarak gerekli videolar ve linklere ulaşabilir, sonuç olarak ise Çocukluk 5. Bölüm izle seçeneğinden yararlanarak diziyi izleyebilirsiniz. İşte yeni dizi olan Çocukluk dizisi ve 5. Bölüme dair tüm detaylar…

Çocukluk Dizisi 5. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

FOX TV ekranlarında, seyircisi ile buluşan taze dizi Çocukluk, şimdiden izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başardı. 4 bölümü yayınlanan dizinin gelecek bölümleri merakla bekleniyor. Dizinin yapımcılığını MF Yapım üstlenirken; yönetmen koltuğunda Nadim Güç oturuyor. Senaryosunu Ebru Hacıoğlu ve Verda Pars’ın kaleme aldığı dizinin başrollerinde; Erdal Beşikçioğlu, Beren Gökyıldız ve Burcu Özberk oturuyor.

Başrollerin yanı sıra dizide; Kübra Süzgün, Nilay Yeral, Derinsu Akkuş, Damla Cercisoğlu ve İpek Çiçek gibi isimler de bulunuyor. 9 Ekim’de yayınlanan ilk bölümünden itibaren ilgiyle takip edilen dizi, seyircilerden büyük beğeni toplamış durumda. Dizinin çekimleri İstanbul’un; Kadıköy, Beykoz, Sultanahmet ve Sarıyer ilçelerinde devam ediyor.

Tüm yaşamını bir kenara bırakıp Ali Kaan Umut Evi’ni açan Mahir Boztepe (Erdal Beşikçioğlu), evine gelen her çocuğun, doğru aileyi bulmasına yardım ediyor. Ali Kaan Umut Evi’nde aynı odada kalan Mavi (Beren Gökyıldız), Mozi (Kübra Süzgün), Bambi (Nilay Yeral) ve Zeynep (Derinsu Akkuş) yeni ailelerine kavuşma umuduyla yaşadıkları ve gerçek ailelerine duydukları özlem ve bazen yaşadıkları büyük hayal kırıklıkları ile birbirlerine sıkı sıkıya bağlanmış, adeta kız kardeşler haline gelmiştir.

Bu kardeşlik geleceğe dair umutlarını güçlendirirken, birbirlerine sıkı sıkıya bağlanmalarını sağlamıştır. Adeta kız kardeşler olan bu gençlerin ihtiyaç duydukları her anda yardımlarına koşan Ayşegül (Burcu Özberk), kızlardan desteğini ve sevgisini hiç esirgemez.

Çocukluk Dizisi 4. Bölümde Neler Yaşandı?

FOX TV’nin sevilen dizisi Çocukluk, izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Dizinin her bölümünde yaşananlar, seyircide merak uyandırıyor.

Hayata şanssız başlamış olan Nene, yıllarca Ali Kaan Umut Evi’nde kaldıktan sonra, büyük umutlarla yuvadan ayrılmıştır. Kendisine değer verileceğini, büyük sevgilerle karşılanacağını düşünürken; büyük hayal kırıklıklarıyla Ali Kaan Umut Evi’ne geri dönmek zorunda kalır. Sırf biraz sevgi görebilmek adına yöneldiği yollardan dolayı henüz kimse Nene’den haber alamamıştır.

Bir yandan da Mahir; çocuklara yuva olurken diğer yandan, geçmişinin kendisinde bıraktığı izleri kapatmaya çalışmakta, yaralarını sarmaya uğraşmaktadır. Bu uğraşlar sırasında, Mahir’in gizem dolu geçmişi ile ilk olarak, yuvadan hiç beklenmedik bir kişi yüzleşecektir.

Çocukluk Dizisi 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

FOX TV’nin sevilen taze dizisi her cuma saat 20.00’da seyircileri ile buluşmaya devam ediyor. 5. bölüm fragmanı yayınlanan dizide bu akşam neler olacağı merakla bekleniyor!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.