Payitaht Abdülhamid 124. Bölüm Full İzle! 6 Kasım Payitaht Abdülhamid Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Payitaht Abdülhamid 124. Bölüm izle, Payitaht Abdülhamid son bölüm izle en çok aratılan Google verileri arasında yer almaktadır. Sizlerde Payitaht Abdülhamid dizisini reklam olmadan izlemek istiyorsanız Payitaht Abdülhamid 124. Bölüm izle seçeneğine tıklayarak aralıksız dizi hazzı yaşayabilirsiniz. İşte tüm detayları ile Payitaht Abdülhamid 124. Bölüm izle ve Payitaht Abdülhamid 124. Bölüm fragmanı…

Payitaht Abdülhamid 124. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

TRT 1 ekranlarında seyirci ile buluşan Payitaht Abdülhamid dizisi, her cuma saat 20.00’da izleyenleri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Osmanlı İmparatorluğu’nun çöküş yıllarında, 1876’da çıktığı tahtta 33 sene kalan ve bu süreçte “Ulu Hakan” unvanını alan Sultan Abdülhamid Han’ın hayatının anlatıldığı dizi, her bölümü ile nefesleri kesiyor.

Yapımcılığını Es Film’in üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Serdar Akar oturuyor. Senaryosunu Uğur Uzunok’un kalem ele aldığı tarihi – kurgu türündeki dizi, Osmanlı İmparatorluğu’nun 34. padişahı 2. Abdülhamid’in son 13 yılını (1896 – 1909) anlatıyor. Başrollerinde; Bülent İnal, Özlem Conker, Gürkan Uygun, Hakan Boyav, Bahadır Yenişehirlioğlu ve Can Sipahi yer alıyor. Başrollerin yanı sıra; Saygın Soysal, Duygu Gürcan, Kaan Turgut, Ezgi Eyüboğlu, Elif Özkul, Gözde Kaya ve Ali Nuri Türkoğlu gibi isimler de yer alıyor.

Payitaht Abdülhamid Dizisi 123. Bölümde Neler Yaşandı?

TRT 1’in sevilen dizisinin son bölümünde yaşananlar, seyirciler tarafından ilgiyle izlendi.

Sultan Han’ın Hechler’i ortaya çıkarması masonlara büyük darbe vuruyor. Bu darbeden sonra Sultan Han’ın planı, masonların büyük loca olmak için toplanmalarını engellemek oluyor. Bu sırada, Abdülhamid’in şüpheli listesinde Zülüflü’nün yanına bir de Ahmet Paşa ekleniyor. Diğer yandan Başmabeyinci Tahsin Paşa kendi yollarıyla mason paşayı bulmaya koyulur.

Zakaryan’ların Artin’i öldürmesi, Eşref Aziz’de şüpheler uyandırma başlar. Bunun üzerine Eşref Aziz, Zakaryan’ların hakimiyetindeki yerleri ve planlarını öğrenmeye karar verir. Farkında olmadan Zakaryan’ların kurduğu planların, oynadığı oyunların içine düşer.

Meziyet hiç istemeyerek Abdülhamid’den uzak kalmak zorunda kalır. Durumdan şüphelenen Sultan Han, bu durumun sorumlusu olarak annesini görür ve annesi ile karşı karşıya gelir.

Bidar her ne kadar kanıtlayamasa da Fatma’nın hıyanetinden emindir. Fatma’nın oyunlarını bozmak ve gerçek niyetini öğrenmek için çalışmalara koyulur. Ve Fatma’nın beklediği haber gelince, babasının itibarını yeniden kazandıracak ve amcasını zor durumda bırakabilecektir ancak bu planını işlemeye başlaması için Fatma’yı atlatması gerekir.

Payitaht Abdülhamid 124. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

TRT 1’in ilgiyle izlenen dizisi Payitaht Abdülhamid bu akşam yeni bölümüyle, seyircisi ile buluşacak. Yeni bölümde neler olacağını merakla bekleyen izleyiciler, dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanı ile dizide neler olacağını görmek için sabırsızlanıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.