Zümrüdüanka 18. Bölüm Full İzle! 7 Kasım Zümrüdüanka Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Pastel Film imzalı olan Zümrüdüanka dizisini izlemek istiyorsanız Zümrüdüanka 18. Bölüm izle seçeneğine tıklamanız sizlere reklamsız bir dizi keyfi için yeterli olacaktır. Alp Navruz sevenlerinin merakla beklediği Zümrüdüanka son bölüm izlemek istiyorsanız ve Zümrüdüanka fragmanına ulaşmak istiyorsanız tıklamanız yeterli olacaktır. İyi seyirler dileriz…

Zümrüdüanka 18. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

FOX TV ekranlarının sevilen yapımlarından Zümrüdüanka her hafta yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Yeni sezonun en iddialı yapımları arasında gösterilen Zümrüdüanka dizisi heyecan dolu bölümleri ile izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Yayınlanan her bölümü ile olumlu tepkiler alan yapım her hafta cumartesi günleri saat 20.00'da FOX TV'de izleyicisi ile buluşuyor.

Zümrüdüanka dizisinin başrollerini Alp Navruz ve Ceren Yılmaz paylaşıyor. Hatice Asla ve İsmail Hacıoğlu gibi isimlerin de oyuncu kadrosunda yer aldığı dizi hikayesi ile de dikkat çekiyor. Zümrüt ile Serhat'ın sınavlarla dolu aşkını ve mücadelelerini anlatan Zümrüdüanka dizisi çarpıcı senaryosu ile seyirciyi ekrana çekmeye devam ediyor.

Zümrüdüanka 17. Bölümde Neler Yaşandı?

Zümrüdüanka dizisinin 17. bölümü geçen hafta yayınlandı. Dizinin geçen hafta yayınlanan bölümünde heyecan yine doruğa yükseldi. Serhat ile Zümrüt kavuşmaya bu kadar yaklaşmışken önlerine çıkan yeni engeller ise yürekleri burktu.

Zümrüdüanka dizisinin geçen hafta yayınlanan son bölümünde Abbas, Serhat'ın yaşananlardan sonra kendisine rahat vermeyeceğini anlar. Serhat'ın yapacaklarından korkan Abbas kaçmaya başlar ancak bu hareketi ile uzun zamandır müttefiki olan Azimet'i de kaybetme noktasına gelir. Bu esnada Deniz ile Serhat ise boşanırlar. Boşanmanın da gerçekleşmesi ile Zümrüt Serhat'a daha fazla acı çektirmek istemez. Zümrüt'ün de aşkını ortaya koyması ile ikilinin mutlu olması beklenirken, Abbas uzaklardan yeni bir plan yapmıştır bile.

Suhandan Hamit'e karşı tam olarak güvenemez ve inadını devam ettirir. Ancak Serhat'ı kaybettiğini düşünen Deniz ona farklı bir bakış açısı gösterir. İlişkisini farklı yerden görmeye başlayan Suhandan ise Hamit'e haksızlık ettiğini düşünmeye başlar. Zümrüt Serhat ile yeni bir mücadeleye başlamak için ise herkesi şaşırtan bir karar alır. Zümrüt'ün aldığı bu karar sadece Serhat'ı değil, konaktaki herkesi hayatını etkileyecektir.

Zümrüdüanka 18. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Zümrüdüanka dizisinin son bölümünden sonra yeni bölüm fragmanı merakla beklenmeye başlandı. Zümrüt'ün verdiği karar ve Abbas'ın başına gelecekler merakla bekleniyor. Dizi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00'da FOX ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.