Gönül Dağı Dizisi 4. Bölüm İzle! Gönül Dağı Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Gönül Dağı 4. Bölüm izle makalemizle birlikte, Gönül Dağı dizisine dair tüm detayları sizlerle paylaşıyoruz. Gönül Dağı 4. Bölüm tek parça izle sayesinde de reklamsız tek parça izlemenizi sağlıyoruz. Makalemize göz atarak gerekli videolar ve linklere ulaşabilir, sonuç olarak ise Gönül Dağı 4. Bölüm izle seçeneğinden yararlanarak diziyi izleyebilirsiniz. İşte yeni dizi olan Gönül Dağı dizisi ve 4. Bölüme dair tüm detaylar…

Gönül Dağı Dizisi 4. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

Yeni sezonda TRT1 ekranlarında yayınlanmaya başlayan Gönül Dağı dizisi izleyicinin takdirini kazanmayı başardı. Yayınlanan her bölümü ile seyirciyi ekran başına çeken dizinin samimi hikayesi de beğeni toplamaya devam ediyor. Gönül Dağı dizisi her hafta cumartesi günleri yeni bölümleri ile ekrana geliyor.

Mustafa Çiftiçi'nin bozkır hikayelerinden esinlenilerek senaryolaştıran Gönül Dağı dizisinde Berk Altan, Gülsim Ali İlhan, Ege Aydan, Yavuz Sepetçi ve Ecem Özkaya gibi oyuncular rol alıyor. Hikayesi ile büyük ilgi çeken dizi Taner ve kuzenlerinin hayallerini gerçekleştirmek için neleri göze aldığını anlatıyor. Gönül Dağı dizisi samimi hikayesi ve eğlenceli anlatımı ile izleyicinin ilgisini çekmeye devam ediyor.

Gönül Dağı Dizisi 3. Bölümde Neler Yaşandı?

Gönül Dağı dizisinin geçen hafta yayınlanan 3. bölümü izleyicinin yüreğini burktu. Taner'in başına gelen olayların giderek arttığı bölümde eğlenceli dakikalar da ekrana geldi.

Gönül Dağı dizisinin geçen hafta yayınlanan son bölümünde Taner, Dilek'in nişanlı olduğunu öğrenmiştir. Bu haberle dünyası başına yıkılan genç adam kendisini sadece işine verir. Sürekli uçakla ilgilenmeye başlayan Taner'in başında başka dertlerde vardır. Selami Taner ve kuzenlerine tazminat davası açmıştır. Bu davadan kurtulmanın tek yolu ise Selami ile Kerimhan'ın arasını düzeltmektedir. Ancak Kerimhan işi inada bindirir ve Taner'den çok zor bir şey ister.

Taner Dilek'in nişanlı olduğunu düşünürken onun ne kadar mutsuz olduğunu gören Muammer onu evlendirmek ister. Muammer'in bu niyetine amcası Hüseyin de ortak olur. Bu haber Taner'i sinirlendirir. Muammer ve Taner bir kez daha karşı karşıya kalır. Bu sırada her şeyden habersiz olan Dilek ise çoktan ayrılmış olduğu eski nişanlısı Serdar'ı göndermeye çalışır. Serdar'ın ise Dilek'i bırakmaya niyeti yoktur.

Gönül Dağı Dizisi 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Gönül Dağı dizisinin yayınlanan son bölümünden sonra Taner ile Dilek arasında neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Muammer ve Taner'in ikisinin de aşık olduğu Dilek'in kimi seçeceği de merak ediliyor. Gönül Dağı dizisi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00'da TRT1'de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.