Müge Anlı Tamamı Tek Parça 9 Kasım 2020 Pazartesi ATV Canlı İzle!

Müge Anlı 9 Kasım canlı izle, Müge Anlı son bölüm izle araştırmalarını yapan kişiler, ekranların en sevilen programlarından Müge Anlı’ya ulaşmak istiyor. Haberimiz üzerinde gerek canlı yayın linklerine, gerekse program videolarına rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Tam 15 sezondur büyük bir hızla devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert 9 Kasım canlı izle ve Müge Anlı son bölüm tek parça izle özelliğiyle; Müge Anlı’nın son programını görebilirsiniz.

Müge Anlı Tamamı Tek Parça 9 Kasım 2020 Pazartesi ATV Canlı İzle! TIKLAYINIZ

ATV ekranlarının rakipsiz gündüz kuşağı programı Müge Anlı İle Tatlı Sert hafta içi hergün ekrana gelmeye devam ediyor. Uzun yıllardır yayın hayatına devam eden program Türkiye'nin gündemini belirleyen olayları ele alıyor. Çarpıcı gündemleri ile ekrana gelen Müge Anlı İle Tatlı Sert izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Sevilen program hafta içi hergün saat 10.00'da ATV ekranlarında yayınlanıyor.

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı'nın sunumu ile ekrana gelen gündüz kuşağı programı yayınlanan her bölümü ile ilginç olayları ekrana taşıyor. Bugüne kadar binlerce kayıp kişinin bulunduğu programda aileler bir araya getiriliyor. Şüpheli cinayetlerinde ele alındığı programda bulunan suçlular adalete teslim ediliyor. ATV'nin sevilen programının sunucusu Müge Anlı aynı zamanda programın yapımcılığını da üstleniyor. Türkiye'nin en güvenilir isimlerinden olan Müge Anlı, programı ile olduğu gibi sosyal sorumluluk projeleri ile de adından söz ettiriyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 6 Kasım Cuma Neler Oldu?

Müge Anlı İle Tatlı Sert programı 6 kasımda geçen haftanın son yayını ile ekrana geldi. Programda çarpıcı gündemler ele alındı. Dolandırıcı gelin olayının büyük yankı uyandırdığı 6 kasım programında Zeliha ve Cevdet Uysal'ın nasıl kaybolduğu ile ilgili yeni gelişmeler de konuşuldu.

Müge Anlı İle Tatlı Sert programının son yayınında dolandırıcı gelin Seren büyük yankı uyandırdı. Konu ile ilgili birçok kişi yayına bağlandı. Kendisinden 17 yaş küçük Seren ile evlenmek için Çorum'a giden Hasan Ayıcı dolandırıldığı iddiası ile Müge Anlı'ya katılmıştı. Evlilik hayalleri kurduğu Seren'in 76 bin lirasını çaldığını söyleyen Hasan Ayıcı'nın açıklamalarından sonra Seren'in babası canlı yayına bağlandı. Dolandırıcı gelinin babası kızının amcası ile yaşadığını, kendisinin kızından yaklaşık 8 aydır haber almadığını dile getirdi. Seren'in babasından sonra Burhan Perçin de canlı yayına bağlanarak, aynı kişi tarafından dolandırıldığını söyledi. Sahte gelin olayının giderek büyüdüğü programda 12 gündür kayıp olan Zeliha ve Cevdet Uysal çiftinin nerede olduğu da konuşuldu.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 9 Kasım Gündemleri Neler?

Müge Anlı İle Tatlı Sert programının geçen hafta yayınlanan son bölümünden sonra bugünkü programda yaşanacak gelişmeler merak ediliyor. Sahte gelin Seren'in nerede olduğunun konuşulacağı programda, Zeliha ve Cevdet Uysal çiftinin akrabaları Kadir Bey'in kayıp olayı ile ilgili yorumları da gündeme gelecek. Müge Anlı İle Tatlı Sert bugün saat 10.00'da ATV'de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.