Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 9 Kasım 2020 Pazartesi ATV Canlı İzle!

Esra Erol 9 Kasım 2020 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 9 Kasım 2020 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 9 Kasım son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 9 Kasım 2020 Pazartesi ATV Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Esra Erol'un reality programı 12 sezondur ekrana gelmeye devam ediyor. Hafta içi hergün Müge Anlı İle Tatlı Sert programından sonra ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'un reality şovu ilgi ile takip edilmeye devam ediyor. Sevilen program ekrana taşıdığı akıl almaz olaylarla her hafta gündem olmaya devam ediyor. Hafta içi hergün izleyiciyi ekrana kilitleyen Esra Erol saat 16.20'de izleyicisi ile ATV'de buluşuyor.

Türkiye'nin en sevilen isimlerinden Esra Erol'un sunumu ile ekrana gelen reality şovda sarsılmış evlilikler ve ihanetler ekrana geliyor. Dolandırıcılık gibi suçların mağduru olan kişilerinde katıldığı programda dağılmış aileler bir araya geliyor, kayıplar bulunuyor. Yıllardır mağdurlara destek olan Esra Erol ve ekibi bu sezonda titizlikle çalışmaya devam ediyor. Gündem yaratacak olayları ekrana getiren Esra Erol, programının yanı sıra içinde bulunduğu yardım kampanyaları ile de gündeme gelmeye ve mağdurlara yardım etmeye devam ediyor.

Esra Erol'un 6 Kasım Cuma Yayınında Neler Yaşandı?

Esra Erol'un geçen hafta yayınlanan son programında yine birçok gündem ekrana taşındı. Beklenmedik gelişmelerinde yaşandığı programda nefesler tutuldu. Uzun yıllardır haber alınamayan kayıpların bulunduğu 6 kasım yayınında yüzleşmeler de yaşandı.

Esra Erol'un 6 kasım günü yayınlanan bölümünde kardeşini arayan Necati Bey'in hikayesi gündeme geldi. Necati Bey'in 31 yıl önce Amerika'ya evlatlık verilen kardeşi Esra Evans'ı Esra Erol arıyor. Kardeşinden yıllarca ayrı kalan Necati Bey ise annesi Tülay hanım ile yüzleşti. 6 kasım gündemlerinden birisi ise karısı Abbas isimli kişi ile kaçan Hasan Hüseyin oldu. Çocuklarını da alıp Abbas'a kaçan Şerife Nur ile Hasan Hüseyin'in hesaplaşması devam etti. Esra Erol'da gündeme gelen dolandırıcılık iddiası da büyük yankı uyandırdı. Sadece 3 ay evli kaldığı Tazegül tarafından dolandırıldığını iddia eden Zeynal Bey'e Tazagül'den yanıt geldi. Esra Erol'un 6  kasım programında üzücü gelişmelerin yanı sıra izleyicinin yüzünü güldüren olaylar da yaşandı. 27 yıldır annesini görmeyen Uğur, 3. evliliğini yapan annesi Esma Fidancı'ya kavuştu.

Esra Erol 9 Kasım Gündemleri Neler?

Esra Erol'un bugün ekrana gelecek bölümünde Necati Bey kardeşi ile ilgili son gelişmeleri canlı yayında öğrenecek. Zeynal Bey ile Tazegül'ün iddialarının da ekrana geleceği program bugün saat 16.20'de ATV'de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.