Gelinim Mutfakta 571. Bölüm Canlı İzle! 9 Kasım Gelinim Mutfakta Günün Birincisi Kim Oldu?

Birçok seyirciyi ekranlara kilitleyen Gelinim Mutfakta yarışmasında her gün belirlenen bir yemek yarışmacılar tarafından yapılmaktadır. Hafta sonunda ise çeyrek altın o hafta içerisinde en çok puan alan yarışmacıya verilmektedir. Gelin ve kaynanaların yer aldığı yarışmanın keyfini çıkarmak istiyorsanız aşağıda yer alan kısma Gelinim Mutfakta 571. Bölüm izle kısmından ulaşabilir ve reklamsız izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Gelinim Mutfakta 571. Bölüm Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Kanal D ekranlarının sevilen yemek yarışması Gelinim Mutfakta rekabet dolu bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Gelinim Mutfakta yarışmasının heyecanın giderek yükseldiği bölümleri ilgi ile takip ediliyor. Hem eğlenceli hem de mücadele dolu yemek yarışması Gelinim Mutfakta hafta içi her gün saat 13.15'te Kanal D ekranlarında seyircisi ile buluşuyor.

Onur Büyüktopçu'nun sunumu ile ekrana gelen Gelinim Mutfakta yarışmasında gelinler ve kaynanalar takım halinde yarışıyorlar. Ödülleri kazanmak isteyen yarışmacılar kıyasıya rekabet ediyor. Gelinim Mutfakta yarışmasında gelinler mutfaktaki hünerlerini göstererek günün yemeğini en iyi şekilde yapmaya çalışırken kaynanalar ise kendi gelinlerinin tabağını bilmeden puan veriyor. Onur Büyüktopçu'nun da puan verdiği yarışmada günün birincisi olan gelin çeyrek altın sahibi oluyor. Hafta boyunca en çok puanı toplayan yarışmacının da 5 altın bilezik kazandığı programda her hafta en düşük performansı gösteren gelin eleniyor.

Gelinim Mutfakta 6 Kasım Cuma Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Gelinim Mutfakta yarışması 6 Kasım Cuma günü ekrana gelen bölümü ile bir haftayı daha geride bıraktı. Heyecan dolu geçen 2-6 kasım haftasının birincisi olan isim ise izleyenler şaşırttı.

Gelinim Mutfakta yarışmasının 6 kasım günü yayınlanan bölümünde haftanın finali yapıldı. Hafta boyunca en yüksek puanı toplayan İlayda hem günün hem de haftanın birincisi oldu. Uzun zamandır programda olan İlayda aldığı 73 puan ile 5 altın bileziği kazandı. Uzun zamandır yarışmasına rağmen ortalama performansları ile birinci olamayan İlayda'nın bu çıkışı izleyiciyi şaşırttı. Programın diğer yarışmacılarından Gizem 70 puan ile 2. olurken, 57 puan alan Aysun ise 3. oldu. Gelinim Mutfakta yarışmasına geçen hafta 56 puan alan Ezgi veda etti.

Gelinim Mutfakta 9 Kasım Günün Birincisi Kim Oldu?

Gündüz kuşağının sevilen yemek yarışması bugün yeni haftanın ilk yayını ile ekrana gelecek. Programda geçen hafta elenen Ezgi'nin yerine gelecek isim ise merak ediliyor. Program yayınlandıktan sonra 9 kasım puan durumunu haberimizden öğrenebilirsiniz. Gelinim Mutfakta bugün saat 13.15'te Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.