Müge Anlı Tamamı Tek Parça 10 Kasım 2020 Salı ATV Canlı İzle!

Müge Anlı 10 Kasım canlı izle, Müge Anlı son bölüm izle araştırmalarını yapan kişiler, ekranların en sevilen programlarından Müge Anlı’ya ulaşmak istiyor. Haberimiz üzerinde gerek canlı yayın linklerine, gerekse program videolarına rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Tam 15 sezondur büyük bir hızla devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert 10 Kasım canlı izle ve Müge Anlı son bölüm tek parça izle özelliğiyle; Müge Anlı’nın son programını görebilirsiniz.

Müge Anlı Tamamı Tek Parça 10 Kasım 2020 Salı ATV Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Müge Anlı İle Tatlı Sert uzun yıllardır olduğu gibi bu sezon da ATV ekranlarında izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor. Türkiye'nin en çok izlenen gündüz kulağı programı Müge Anlı İle Tatlı Sert ekrana taşıdığı inanılmaz olaylarla izleyiciyi ekrana çekmeye devam ediyor. Reyting rekortmeni gündüz kuşağı programı hafta içi her gün saat 10.00'da yayınlanıyor.

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı'nın sunumu ile ekrana gelen programda birbirinden çarpıcı gündemler ele alınıyor. Kayıplar bulunuyor, yıllardır birbirini arayan aileler buluşturuluyor. Müge Anlı ve ekibi birçok şüpheli cinayeti de ekrana getirdikleri programla Türkiye'nin gündemini belirlemeye devam ediyor. Müge Anlı programı ile mağdurların dertlerine çare olduğu gibi sosyal sorumluluk projeleri de adından söz ettirmeye devam ediyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 9 Kasımda Neler Oldu?

Müge Anlı İle Tatlı Sert programının dün yayınlanan bölümünde yine birden fazla konu ele alındı. Dolandırıcı gelin Seren ile ilgili bilinmeyen ayrıntıların ekrana geldiği programda, 4 gündür kayıp olan Gülsüm'ün nerede olabileceği konuşuldu.

Müge Anlı'nın 9 kasım programında geçen haftaya damga vuran sahte gelin Seren konuşuldu. Hakkındaki iddialara telefonla yayına bağlanarak cevap veren Seren beklenmedik açıklamalarda bulundu. Seren dolandırıcılık işlerini amcasının zoru ile yaptığını söyledi. Babasının kendisini dövdüğünü ve amcasının oğlu ile evlendirmeye çalıştığını söyleyen Seren karşı çıkınca babasının onu amcasına verdiğini söyledi. Amcasının zoru ile bu işleri yaptığını bütün köyün bildiğini de açıklayan Seren hiç yalnız kalamadığı için polise de gidemediğini belirtti. Müge Anlı İle Tatlı Sert programının 9 kasımda yayınlanan bölümünde olay olan diğer konu ise 4 gündür kayıp olan Gülsüm oldu. 21 yaşındaki Gülsüm'ü Beytullah'ın kaçırdığı düşünülüyor. 3 çocuk annesi Gülsüm'üm kız kardeşi ve annesi stüdyoya gelerek, Gülsüm'ün kaçırılması ile ilgili ayrıntıları anlattılar.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 10 Kasım Gündemleri

Müge Anlı İle Tatlı Sert programının dünkü yayınından sonra yaşanacak gelişmeler merak ediliyor. Sahte gelin Seren'in stüdyoya geleceği program bugün saat 10.00'da ATV'de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.