Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 10 Kasım 2020 Canlı İzle! Bugünün Konukları Kim?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 10 Kasım canlı izle, Demet ve Alişan ile Sabah Sabah son bölüm izle araştırmalarını yapan kişiler, ekranların en sevilen programlarından Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’a ulaşmak istiyor. Haberimiz üzerinde gerek canlı yayın linklerine, gerekse program videolarına rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 10 Kasım 2020 Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Gündüz kuşağının en renkli ve eğlenceli programı Demet ve Alişan İle Sabah Sabah tüm hızı ile ekrana gelmeye devam ediyor. Hem eğlendiren hem de bilgilendiren program zengin içeriği ile izleyiciyi ekrana kilitliyor. Hafta içi her gün yayınlanan kıpır kıpır sabah programı saat 09.45'te Star TV ekranlarında sevenleri ile buluşuyor.

Demet Akalın ve Alişan'ın renkli sunumu ile ekrana gelen gündüz kuşağı programında mutfaktan sağlığa, gündem konularında magazine her şey konuşuluyor. Zengin içeriği ve sanat dünyasının renkli isimlerinin konuk olduğu özel bölümleri ile Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı ilgiyle takip ediliyor. Sabahlara enerjik ve dinamik başlamak isteyen izleyiciler programın yeni bölümlerini kaçırmıyor.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 9 Kasımda Neler Yaşandı?

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı dün yayınlanan 9 kasım bölümü ile kahkaha dolu bir programa daha imza attı. Türk müziğinin en önemli isimlerinden Kibariye'nin konuk olduğu 9 kasım programında birbirinden çeşitli konular masaya yatırıldı.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programının dünkü bölümünde sesi ile tüm Türkiye'yi büyüleyen Kibariye stüdyoda müzik şöleni yaşattı. Gündem konularının ele alındığı ve en yeni magazin konularının konuşulduğu 9 kasım yayınında Kibariye özel hayatı ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Eğlence dolu geçen program yine yoğun ilgi gördü.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 10 Kasım Konukları

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı yepyeni bölümü ile bugün yine ekrana gelecek. Saat 09.45'te yayınlanacak programın yeni konukları ise merak ediliyor. Programın dünkü bölümünden sonra yayınlanan tanıtım filmi ile 10 kasım konuğu olan mimar Semih Yuhay izleyiciye tanıtıldı.

İzmir depreminin her yönü ile ele alındığı Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programına konuk olacak Semih Yuhay, depreme dayanıklı binaların nasıl olması gerektiği ile ilgili açıklamalarda bulunacak. Sevilen gündüz kuşağı programı haftanın ikinci bölümü ile bugün saat 09.45'te STAR TV ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.