Esra Erol’da bugün Tamamı Tek Parça 10 Kasım 2020 Salı ATV Canlı İzle!

Esra Erol 10 Kasım 2020 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 10 Kasım 2020 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 10 Kasım son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol’da bugün Tamamı Tek Parça 10 Kasım 2020 Salı ATV Canlı İzle! TIKLAYINIZ

ATV ekranlarında 12 sezondur yayın hayatına devam eden Esra Erol hız kesmeden ekrana geliyor. Akıl almaz olayların tüm çıplaklığı ile anlatıldığı program yayınlandığı günden bu yana ilgi ile takip ediliyor. Çarpıcı olayların ele alındığı Esra Erol hafta içi her gün saat 16.20'de Müge Anlı İle Tatlı Sert programından hemen sonra ATV'de izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor.

Esra Erol'un uzun yıllardır yayınlanan reality şovunda her geçen gün inanılmaz olaylar ekrana taşınıyor. Programda DNA testleri ile aileler biraraya getiriliyor, çarpık aile ilşkileri ortaya konuyor. Yıllardır haber alınamayan kişiler bulunuyor. Aile karmaşalarının ve kayıp olaylarının ekrana getirildiği programda, mağdurların en büyük destekçisi Esra Erol birçok probleme çözüm getiriyor. Bu sezonda titizlikle çalışan Esra Erol ve ekibi, kandırılmış birçok kişinin yanında duruyor. Programın sunucusu Esra Erol, programı ile olduğu gibi yardım kampanyaları ile de mağdurlara destek olmaya devam ediyor.

Esra Erol 9 Kasım Yayınında Neler Yaşandı?

Esra Erol'ın reality şovunun dün yayınlanan bölümünde yine birbirinden çarpıcı olaylar ele alındı. Geçen haftadan beri yaşadıkları ile gündem olan Necati Bey aldığı haber karşısında yıkıldı. Şerife Nur ile Hasan Hüseyin'in tartışmalarının da devam ettiği 9 kasım programında yeni gündemler de ele alındı.

30 yıl önce Amerika'ya evlatlık verilen kardeşini arayan Necati Bey, dün aldığı haber karşısında göz yaşlarına boğuldu. Kız kardeşi Esra Evans'a kavuşacağını düşünen Necati Bey, kardeşinin ölüm haberi karşısında göz yaşlarını tutamadı. Esra Erol'un 9 kasım gündemlerinden birisi ise kocası Hasan Hüseyin'i bırakıp, çocuğu ile birlikte Abbas'a kaçan Şerife Nur oldu. Hasan Hüseyin ve sosyal medyada tanıştığı Abbas'ın yanına giden Şerife Nur canlı yayında yüzleşti. Programın dün yayınlanan bölümüne damgasını vuran isim ise Yusuf Bey oldu. Karısının sahip oldukları gayrimenkuller ve birikim ile beraber kaçtığını ve bir dolandırıcılık çetesinin elinde olduğunu düşünen Yusuf Bey'in yaşadıkları ekrana taşındı.

Esra Erol 10 Kasım Günü Gündemleri, Neler Olacak?

Esra Erol'un dün yayınlanan bölümünden sonra bugün ekrana gelecek gelişmeler merak ediliyor. Sevilen reality programında bugün Yusuf Bey'in iddiaları tartışılacak. Annesi Fikriye tarafından 9 aylıkken terk edilen Utku ise yaşadıklarını anlatacak. Esra Erol merakla beklenen yeni bölümü ile bugün ATV'de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.