Baraj Dizisi 13. Bölüm Full İzle Fox TV! 10 Kasım Baraj Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Baraj 13. Bölüm izle, Baraj son bölüm izle, Baraj 13. Bölüm fragmanı izle araştırması yapan kişiler için hazırladığımız Baraj 13. Bölüm izle makalemizle birlikte dizideki tüm önemli anları sizlerle paylaşıyoruz. Aynı zamanda dizinin tamamını da tek parça olarak izlemenizi sağlıyoruz. Baraj 13. Bölüm tek parça izle seçeneğinden faydalanarak diziyi izlemek için yazımızın devamına göz atabilirsiniz…

Baraj Dizisi 13. Bölüm Full İzle Fox TV! TIKLAYINIZ

FOX TV ekranlarının sevilen yapımların Baraj dizisi her hafta yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Yeşilçam filminden uyarlanan dizi büyük bir ilgi ile takip ediliyor. Sırlarla dolu bir aşk hikayesinin anlatıldığı dizi her hafta salı günleri saat 20.00'da yeni bölümleri ile ekrana geliyor.

Başrollerini Feyyaz Duman, Biran Damla Yılmaz, Burak Yörük ve Sumru Yavrucuk'un oynadığı Baraj dizisi dolandırıcılık yaparak yaşayan Nehir'in beklemediği bir adama aşık olması ile karışan olayları anlatıyor. Yeşilçam uyarlaması olan dizis hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosu ile izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Sevilen dizinin her hafta salı günleri ekrana gelen yeni bölümleri merakla bekleniyor.

Baraj Dizisi 12. Bölümde Neler Yaşandı?

Baraj dizisi yayınlanan her bölümü ile heyecanı yükseltmeye devam ediyor. Dizinin geçen hafta yayınlanan 12. bölümünde yine beklenmedik gelişmeler seyirciyi şaşırttı. Son bölümde hikayeye dahil olan yeni karakterler ve yaşanan olaylarla işler daha da karışık bir hal almaya başladı.

Barak dizisinin 12. son bölümü geçen hafta ekrana geldi. Dizinin son bölümünde Tarık Halil'in ölümü ile zor anlar yaşarken, Nehir ise Nazım hakkında yeni şeyler öğrenmeye başlar. Nehir'in hastaneden çıkması üzerine Zerrin de onunla Nazım'ın evine gelir. Zerrin'in evde olması gerginlik yaratmaya başlar. Bununla beraber Ayşe'nin de Nazım'ın evine yerleşmesi ile ortam iyice gerilir. Nehir'i bir kez daha kaybetmek istemeyen Nazım, ona evlenme teklifi etmiştir. Ancak Ayşe'nin Nazım'ın kızı olma ihtimalinden şüphelenen Nehir'in kafası karışıktır. Bu sırada Halil'in ölmesi ise Tarık'ın hayatının altını üstüne getirir. Halil'i gömdükleri yerin şantiye olacağını öğrenen Tarık ve Zahra'yı zor günler beklemektedir. Tarık başındaki binlerce belaya rağmen Nehir'in peşini bırakmaz.

Baraj Dizisi 13. Bölüm Tanıtımı Yayınlandı mı?

Baraj dizisinin son bölümünden sonra yaşanacaklar merakla beklenmeye başladı. Ayşe'nin Nazım'ın kızı olduğunun ortaya çıkıp çıkmayacağı merak ediliyor. Tarık'ın ise Halil'in ölümünden nasıl sıyrılacağı merak konusu olmaya devam ediyor. Baraj dizisi merakla beklenen yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00'da FOX'ta.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.