Müge Anlı Tamamı Tek Parça 11 Kasım 2020 Çarşamba Atv Canlı İzle!

Müge Anlı 11 Kasım canlı izle, Müge Anlı son bölüm izle araştırmalarını yapan kişiler, ekranların en sevilen programlarından Müge Anlı’ya ulaşmak istiyor. Haberimiz üzerinde gerek canlı yayın linklerine, gerekse program videolarına rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Tam 15 sezondur büyük bir hızla devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert 11 Kasım canlı izle ve Müge Anlı son bölüm tek parça izle özelliğiyle; Müge Anlı’nın son programını görebilirsiniz.

Müge Anlı Tamamı Tek Parça 11 Kasım 2020 Çarşamba Atv Canlı izle! TIKLAYINIZ

Reyting rekortmeni gündüz kuşağı program Müge Anlı İle Tatlı Sert tüm hızı ile ekrana gelmeye devam ediyor. Uzun yıllardır ATV ekranlarında yayınlanan programın sunucusu Müge Anlı aynı zamanda programın yapımcılığını da üstleniyor. Sevilen gündüz kuşağı program hafta içi her gün saat 10.00’da izleyicisi ile buluşuyor.

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı’nın sunumu ile ekrana gelen programda birbirinden çarpıcı olaylar Türkiye’nin gündemini belirlemeye devam ediyor. Programda dağılmış aileler bir araya geliyor, yıllarıdır saklanan gerçekler ortaya çıkıyor. Müge Anlı ve ekibi kayıpları buluyor, şüpheli ölümlerin arkasındaki sır perdesini aralıyor. ATV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan programın sunucusu Müge Anlı, program ile olduğu gibi sosyal sorumluluk projeleri ile de adından söz ettirmeye devam ediyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 10 Kasımda Neler Oldu?

Müge Anlı İle Tatlı Sert programında her gün olduğu gibi dün yayınlanan bölümde de birbirinden çarpıcı olaylar ekrana taşındı, programın gündemlerinde yaşanan gelişmeler seyirciye aktarıldı.

Müge Anlı’nın 10 kasım yayınında Uysal çiftinin kaybolması ile ilgili yeni ayrıntılar izleyiciye aktarıldı. 16 gündür kayıp olan Uysal çiftinin arama çalışmalarında ortaya çıkan yeni izler ekrana geldi. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının 10 kasım yayınında ele alınan diğer gündem ise dolandırıcı gelin Seren olmaya devam ediyor. Evlilik hazırlığı içindeyken kandırılan birçok damat programa bağlanarak yaşadıklarını anlatıyor. Sahte gelin Seren’in bu işi amcası ile beraber yaptığı yönündeki iddialar ise tartışılmaya devam ediyor. Amcasının kendisine bu işi zorla yaptırdığını iddia eden Seren’in iddialarına ailesinden farklı yorumlar geliyor. Müge Anlı’da dün ele alınan gündemlerden biri de 21 yaşındaki Gülsüm Çelemoğlu’nun kaybı oldu.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 11 Kasım Gündemleri Neler?

Müge Anlı İle Tatlı Sert programında bugün dün ekrana gelen konular tartışılmaya devam edecek. Sevilen gündüz kuşağı programının bugünkü yayınında Uysal çiftinin kaybı ile ilgili bilinmeyen ayrıntılar konuşulacak. Müge Anlı İle Tatlı Sert program çeşitli olayların açığa çıkarılacağı yeni bölümü ile bugün saat 10.00’da ATV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.