Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 11 Kasım 2020 Canlı İzle! Ankara'lı Coşkun Konuk...

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 11 Kasım canlı izle, Demet ve Alişan ile Sabah Sabah son bölüm izle araştırmalarını yapan kişiler, ekranların en sevilen programlarından Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’a ulaşmak istiyor. Haberimiz üzerinde gerek canlı yayın linklerine, gerekse program videolarına rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 11 Kasım 2020 Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Yeni sezonda ekrana gelmeye başlayan Demet ve Alişan İle Sabah Sabah program tüm hızı ile devam ediyor. Sabah saatlerine enerji katan program zengin içeriği ile izleyicileri ekrana kilitliyor. Star TV ekranlarında yayınlanan sabah program hem eğlendiriyor hem de bilgilendiriyor. Demet ve Alişan İle Sabah Sabah program hafta içi her gün saat 09.45’te Star TV’de izleyicisi ile buluşuyor.

Magazin dünyasının dobra isimlerinde Demet Akalın ve sabah programlarının sevilen yüzü Alişan’ın sunumu ile ekrana gelen gündüz kuşağı program renkli konu ve konukları ile yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Programa her gün sanat dünyasının ünlü isimleri konuk oluyor. Konukların özel açıklamalar yaptığı programda mutfaktan sağlığa birçok konu da gündem oluyor.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah Programı 10 Kasımda Neler Yaşandı?

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programının dünkü yayınında deprem konusu ele alındı. Geçtiğimiz günlerde yaşanan İzmir depreminden sonra depreme karşı alınması gereken önlemleri sık sık programda ele alan Demet Akalın ve Alişan’ın 10 kasım konuğu da mimar Semih Yuhay oldu. Ünlü mimar izleyicilere depreme karşı dayanıklı evlerin nasıl olması gerektiğini anlattı. Semih Yuhay’ın deprem konusunda bilgilendirme yaptığı yayında müzik ve magazine gündemleri de konuşuldu.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programının her bölümünde olduğu gibi dünkü yayında da hem bilgilendirici hem de eğlenceli başlıklar ekrana geldi. Deprem konusunda bilgi alan seyirci yepyeni magazine gündemlerini de öğrendi. Eğlence dolu geçen program ilgi ile izlendi.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah Programının 11 Kasım Konukları Kim Olacak?

Hafta içi her gün ekrana gelen Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programının konukları bir gün öncesinden yayınlanan tanıtım filmi ile açıklanıyor. Programın merakla beklenen 11 kasım konukları ise Ankara'lı coşkun, Mehtap. 11 kasım konuklarının gizemini koruduğu programın yeni bölümü bugün ekrana gelecek Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı bugün saat 09.45’te Star TV’de ekrana gelecek.

Bilim kurulu üyesi Mehmet Ceylan Hoca canlı yayında koronavirüs hakkında son gelişmeleri anlatıyor..

Alişan Kapaklıkaya'dan yüreğe dokunan gerçek hayat hikayeleri.

Anne ve kız Çiğdem ve Sude Öğütçü enfes yemek tarifleri.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.