Zuhal Topal'la Sofrada 473. Bölüm Full İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 11 Kasım 2020 Puan Durumu...

Ekranların sevilen yarışmacısı Zuhal Topal’la Sofarada bu hafta yine farklı bir ilde! 15.000 TL ödüle sahip olmak için her hafta birbirinden farklı yarışmacı kıyasıya yarışıyor. Sizlerde Zuhal Topal’la Sofrada 473. Bölüm izle seçeneği ile kesintisiz bir şekilde yeni bölümü izleyebilirsiniz. Son bölümde neler yaşandığını merak ediyorsanız yapmanız gereken belli! Zuhal Topal’la Sofrada son bölüm izle linki ile yüksek çözünürlükte izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Zuhal Topal'la Sofrada 473. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

FOX TV ekranlarının sevilen yemek program Zuhal Topal’la Sofrada rekabet dolu bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Sevilen program mücadele dolu anları ve eğlenceli konsepti ile ilgi çekiyor. Gündüz kuşağının en çok izlenen yemek programlarından biri olan Zuhal Topal’la Sofrada hafta içi her gün saat 16.00’da ekrana geliyor.

Zuhal Topal’ın renkli sunumu ile yayınlanan programda her hafta 5 farklı gelin ve kaynana yarışıyor. Gelinlerin hazırladıkları menüyü en iyi şekilde sunmaya çalıştığı programda kaynanalar ise puanlama yapıyor. Gelinler haftanın en lezzetli yemeklerini hazırlamak için kıyasıya mücadele ediyor. Kendi gelinlerinin birinci olmasını isteyen kaynanalar ise verdikleri puanlar ve küçük atışmalar ile yayına renk katıyor. Zuhal Topal’la Sofrada programında her hafta en yüksek puanı alan gelin 15 bin liralık büyük ödülün sahibi oluyor.

Zuhal Topal’la Sofrada 10 Kasım Yarışmacısı Kaç Puan Aldı?

Zuhal Topal’la Sofrada programının 9-13 Kasım haftasında yarışacak gelinlerden iki tanesi performanslarını gösterdi. Tüm yarışmacıların büyük ödül için mücadele ettiği programın 9 Kasım yarışmacısı Ayşe Pişkin 29 puan alarak haftayı başlatmıştı.

Zuhal Topal’la Sofrada programının dün yayınlanan bölümünde ise haftanın ikinci yarışmacısı Hacer Dilmaç mutfaktaki hünerlerini gösterdi. Kaynanalardan çok olumlu tepkiler alamayan Hacer Dilmaç 18 puan ile günü tamamladı. Hacer Dilmaç ilk gün yarışmacısı Ayşe Pişkin’in gerisinde kalarak haftanın birincisi olma şansını kaybetti. Yarışmanın diğer 3 yarışmacısının alacağı puanlar ise merak ediliyor.

Zuhal Topal’la Sofrada 11 Kasım Yarışmacısının Puan Durumu Belli Mi?

Zuhal Topal’la Sofrada programında haftanın ilk 2 günü geride kaldı. İzleyiciler severek takip ettikleri programın diğer yarışmacılarının alacağı puanları ise merak ediyor. Programın bugün yayınlanacak bölümünde performansını sergileyecek olan yarışmacı ise  Sevilay Uğur olacak. Yarışmacının birinci olma şansını koruması için e naz 30 puan alması gerekiyor.

Zuhal Topal’la Sofrada programında bugün yarışacak olan Sevilay Uğur’un puanı henüz belli değil. Program bugün saat 16.00’da ekrana gelecek. Sonrasında puan durumunu haberimizden öğrenebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.