Gelinim Mutfakta 573. Bölüm Canlı İzle!11 Kasım Gelinim Mutfakta Günün Birincisi Kim Oldu?

Birçok seyirciyi ekranlara kilitleyen Gelinim Mutfakta yarışmasında her gün belirlenen bir yemek yarışmacılar tarafından yapılmaktadır. Hafta sonunda ise çeyrek altın o hafta içerisinde en çok puan alan yarışmacıya verilmektedir. Gelin ve kaynanaların yer aldığı yarışmanın keyfini çıkarmak istiyorsanız aşağıda yer alan kısma Gelinim Mutfakta 573. Bölüm izle kısmından ulaşabilir ve reklamsız izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Gelinim Mutfakta 573. Bölüm Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Kanal D ekranlarında 3. Sezonu ile yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışması yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Sevilen yemek yarışmasında her geçen gün heyecan ve rekabet artıyor. Gelin ve kaynanaların yarıştığı renkli program hafta içi her gün saat 13.15’te Kanal D ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor.

Onur Büyüktopçu’nun başarılı sunumu ile ekrana gelen Gelinim Mutfakta program her bölümü ile izleyiciyi ekrana çekmeye devam ediyor. Gelinlerin günün yemeğini en iyi şekilde yapmaya çalıştığı programda kaynanalar puan veriyor. Mutfaktaki hünerlerini gösteren gelinler haftanın birincisi olup, büyük ödülü kazanmaya çalışıyorlar. Kaynanaların gelinlerinin tabağını bilmeden yaptığı puanlamalar ise eğlenceli anlar yaratıyor. Gelinim Mutfakta yarışmasında günün birincisi olan gelin çeyrek altının sahibi olurken, haftanın birincisi olan gelin ise 5 altın bileziğin sahibi oluyor. Her hafta yarışmada en düşük performansı gösteren gelin ise eleme potasına düşüyor.

Gelinim Mutfakta 10 Kasım Günün Birincisi Kim Oldu?

Gelinim Mutfakta yarışmasında bu haftada heyecan her geçen gün artmaya devam ediyor. 4 gelinin mutfakta kıyasıya mücadele ettiği yarışmada her gün kimin çeyrek altını kazandığı ise merak ediliyor. Bu hafta 5 altın bilezik için mücadele eden isimler ise Aysun, Esra, Gizem ve İlayda oluyor.

Gelinim Mutfakta yarışmasında bu hafta 9 Kasım günü Esra diğer yarışmacılara ciddi fark atarak birinci olmuştu. Esra’nın dünkü performansı devam etmedi maalesef. Gelinim Mutfakta yarışmasının 10 Kasım gününde birinci olan isim Gizem oldu. Yarışmaya bu hafta katılan Gizem’in 16 puan alarak birinci olması ise izleyenleri şaşırttı. 16 puan alan Gizem çeyrek altının sahibi olurken İlayda 15 Esra ise 14 puan aldı.

Gelinim Mutfakta 11 Kasım Günün Birincisi Belli Mi?

Gelinim Mutfakta yarışmasında heyecanın giderek yükseldiği 11 Kasım puan durumu ise henüz belli değil. İzleyiciler 11 kasım birincisinin kim olacağını merak ediyor. Program bugün saat 13.15’te Kanal D ekranlarında yayınlanacak. Gelinim Mutfakta yarışmasının 11 Kasım yemeğini ve en yüksek puanı alan yarışmacıyı yayınlandıktan sonra haberimizden öğrenebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.