Sadakatsiz Dizisi 6. Bölüm Full İzle! 11 Kasım Sadakatsiz Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Sadakatsiz 6. Bölüm izle makalemizle birlikte, Sadakatsiz dizisine dair tüm detayları sizlerle paylaşıyoruz. Sadakatsiz 6. Bölüm tek parça izle sayesinde de reklamsız tek parça izlemenizi sağlıyoruz. Makalemize göz atarak gerekli videolar ve linklere ulaşabilir, sonuç olarak ise Sadakatsiz 6. Bölüm izle seçeneğinden yararlanarak diziyi izleyebilirsiniz. İşte yeni dizi olan Sadakatsiz dizisi ve 6. Bölüme dair tüm detaylar…

Sadakatsiz Dizisi 6. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

Kanal D ekranlarında bu sezon yayın hayatına başlayan Sadakatsiz dizisi ilgi ile takip ediliyor. Yeni sezonun en iddialı yapımları arasında gösterilen Sadakatsiz dizisi izleyiciden büyük beğeni alıyor. Yayınlandığı günden beri takdir toplamaya devam eden dizisi her hafta Çarşamba günleri saat 20.00’da Kanal D ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor.

Doctor Foster yapımından uyarlanan Sadakatsiz dizisinin başrollerini Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen oynuyor. Sosyal medyada da en çok konuşulan yapımlar arasında yer alan Sadakatsiz, başarılı bir doktor olan Asya’nın aldatılmasını öğrenmesi ile yıkılmasını ve kocasından intikam almak için yaptığı planlarını anlatıyor. Gerilim türündeki yapım farklı anlatımı ile büyük ilgi görüyor. Sevilen yapımın yeni bölümler her hafta merakla bekleniyor.

Sadakatsiz Dizisi 5. Bölümde Neler Oldu?

Sadakatsiz dizisinin geçen hafta yayınlanan bölümü ile heyecan doruğa yükseldi. Asya’nın intikam oyununa başladığı dizide yaşanacak gelişmeler ise merak konusu olmaya devam ediyor.

Sadakatsiz dizisinin geçen hafta yayınlanan son bölümünde Asya’nın Volkan ve Derin ile oynamaya başlaması heyecan yarattı. Dizinin 5.bölümünde Derin’in ailesi ile karşılaşan Asya’nın hep beraber yemek yemeyi teklif etmesi Volkan ve Derin’e gerginlik dolu anlar yaşattı. Asya, Volkan’ın iş hayatı ile ilgili bilgilere ulaşmak için Mert ile birlikte oldu. Mert ile Asya’nın arasında bir şeyler olduğunu hisseden Bahar ise Mert'i eve bağlamak için çeşitli planlar yapmaya başladı. Volkan’dan boşanmak için gizli hazırlıklarını devam ettiren Asya oğlu Ali’nin babasının kendisini aldattığını öğrenmesi ile yıkıldı. Dizinin son bölümünde hem Volkan’dan hem de herkesten intikam almaya başlayan Asya bunlarla beraber kendisini tehdit eden Selçuk’la da uğraşmak zorunda kalır. Tüm cephelerde kazanan olmaya çalışan Asya’yı zor günler beklemektedir.

Sadakatsiz Dizisi 6.Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Sadakatsiz dizisinin yayınlanan son bölümünden sonra merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 6. Bölüm fragmanında Asya ve Volkan’ın Derin’in evine gitmesi ise dikkat çekti. Dizinin bu bölümünde Asya’nın Derin’in ailesine gerçekleri anlatması bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.