Sen Çal Kapımı Dizisi 18. Bölüm Full İzle! 11 Kasım Sen Çal Kapımı Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Sen Çal Kapımı 18. Bölüm tek parça izle, Sen Çal Kapımı son bölüm izle sorguları ise en çok aratılan başlıklar olarak karşımıza çıkıyor. Sizlerde ekranların popüler dizisi Sen Çal Kapımı 18. Bölüm tek parça izle seçeneği sayesinde Sen Çal Kapımı 18. Bölüme ulaşabilirsiniz. Son bölüm hakkında reklamsız bilgi almak için ise Sen Çal Kapımı son bölüm izle seçeneğine tıklamanız yeterli olacaktır.

Sen Çal Kapımı Dizisi 18. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

FOX TV ekranlarının en sevilen yapımları arasında yer alan Sen Çal Kapımı dizisi her hafta yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Sosyal medyada da en çok konuşulan yapımlardan biri olan Sen Çal Kapımı izleyiciden büyük beğeni topluyor. Sevilen dizi her hafta Çarşamba günleri saat 20.00’da yeni bölümleri ile ekrana gelme devam ediyor.

Sen Çal Kapımı dizisinin başrollerini Hande Erçel ve Kerem Bürsin oynuyor. Birçok başka ünlü oyuncunun da yer aldığı dizi eğlenceli hikayesi ile ilgi çekiyor. Birbirlerinden son derece farklı kişilikler olan Eda ve Serkan’ın arasında başlayan aşk oyununun beklenmedik şekilde gerçeğe dönüşmesini ve aşklarının verdiği mücadeleyi anlatan dizide yaşanacaklar ise merak konusu olmaya devam ediyor. Sen Çal Kapımı dizisinin kimi zaman eğlenceli kimi zamanda duygusal sahneleri büyük beğeni topluyor.

Sen Çal Kapımı Dizisi 17. Bölümde Neler Yaşandı?

Sen Çal Kapımı dizisinin geçen hafta yayınlanan 17. Bölümünde işler daha da karmaşık bir hal almaktadır. Eda ve Serkan bir taraftan tatlı tatlı atışırken öte yandan aralarına girecek Efe büyük bir plan yapmaktadır.

Sen Çal Kapımı dizisinin son bölümünde Efe, Serkan’ı ve ailesini tuzağa düşürmek için plan yapmaya başlar. Serkan’ın güvenini kazanmaya çalışan Efe şirkete büyük bir müşteri getirir. Müşteriler projede anlaşmadan önce bir tadilat işi ile Serkan’ın firmasını tanımak isterler. Tadilatı yapılacak evin sorumluluğunu ise Eda ve Serkan alır. Tadilat işine başlayan ikili gittikleri evin sahipleri Emre ve Aslı ile arkadaş olur. Aslı’nın Eda’ya kimsenin bilmediği bir sırrını söylemesi ile işler karışmaya başlar. Serkan Eda’nın hamile olduğunu ve kendisinden sakladığını düşünmeye başlar. Eda’ya hem çok yakın hem de çok uzak olan Serkan’ın canı bu işe çok sıkılmaktadır. Eda ise her ne kadar Serkan’a kızgın da olsa duygularına engel olamaz.

Sen Çal Kapımı Dizisi 18. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Sen Çal Kapımı dizisinin son bölümünden sonra yaşanacaklar merak edilmeye başlandı. İzleyiciler Efe’nin oyununun Eda ve Serkan ilişkisini nasıl etkileyeceğini merak ediyor. Dizi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da FOX’ta.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.