Müge Anlı Tamamı Tek Parça 12 Kasım 2020 Perşembe ATV Canlı İzle!

Müge Anlı 12 Kasım canlı izle, Müge Anlı son bölüm izle araştırmalarını yapan kişiler, ekranların en sevilen programlarından Müge Anlı’ya ulaşmak istiyor. Haberimiz üzerinde gerek canlı yayın linklerine, gerekse program videolarına rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Tam 15 sezondur büyük bir hızla devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert 12 Kasım canlı izle ve Müge Anlı son bölüm tek parça izle özelliğiyle; Müge Anlı’nın son programını görebilirsiniz.

Müge Anlı Tamamı Tek Parça 12 Kasım 2020 Perşembe ATV Canlı İzle! TIKLAYINIZ

ATV ekranlarının rakipsiz gündüz kuşağı Müge Anlı İle Tatlı Sert çarpıcı olayları ekrana taşımaya devam ediyor. Uzun yıllardır yayın hayatına devam eden program ele aldığı konular ile Türkiye’nin gündemini belirliyor. Gündüz kuşağının reyting rekortmeni programı Müge Anlı İle Tatlı Sert hafta içi her gün saat 10.00’da ATV ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor.

Yayınlandığı günden bu yana ilgi ile takip edilen programın sunuculuğunu ve yapımcılığını Müge Anlı üstleniyor. Araştırmacı gazeteci Müge Anlı’nın sunumu ile ekrana gelen programda kayıplar bulunuyor, sır olmuş aile gerçekleri ortaya çıkıyor. Çarpıcı gündemlerin hafta içi her gün ekrana taşındığı programda birçok şüpheli cinayet aydınlatılıyor. Müge Anlı ve ekibinin titiz çalışma ve araştırmaları ile programa konu olan olaylarla ilgili birçok gerçek ortaya konuyor. ATV ekranlarının sevilen gündüz kuşağı programının sunucusu Müge Anlı sosyal sorumluluk projeleri ile de gündeme gelmeye devam ediyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 11 Kasımda Neler Oldu?

Müge Anlı İle Tatlı Sert programında her bölümünde olduğu gibi dün yine farklı gündemler ele alındı. Programda ele alınan konularla ilgili ortaya çıkan yeni gelişmeler izleyici ile paylaşıldı. Zeliha ve Cevdet Uysal çiftinin arandığı programda tartışılan diğer gündem ise dolandırıcı gelin Seren oldu.

Müge Anlı İle Tatlı Sert programının 11 Kasım günü ekrana gelen bölümünde kayıp olan Zeliha ve Cevdet Uysal çifti ile ilgili yeni gelişmeler ekrana taşındı. 26 Ekimden bu yana kayıp olan Uysal çiftinin arama çalışmalarının devam ettiğini açıklayan Müge Anlı Zeliha Uysal’a ait eşarp bulunduğunu bildirdi. Daha öncede çifte ait gözlük ve halı ortaya çıkmıştı. Bir takım eşyaları bulunduğu halde hala ulaşılamayan çiftin öldürülmüş olabileceği düşünülüyor. Zeliha ve Cevdet Uysal çiftinin kaybında Zeliha Uysal’ın kardeşleri Bünyamin ve Kadir şüpheli konumunda yer alıyor. Müge Anlı İle Tatlı Sert programında ele alınan diğer gündem ise geçtiğimiz günlerde ihbar hattının kilitlenmesine sebep olan Seren oldu. Programa dolandırıldığı gerekçesi ile katılan damat adayı Seren’in binlerce lirasını çaldığını iddia etti. Bunun üzerine dolandırıcı gelin ile ilgili şikayetler ise artmaya devam ediyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 12 Kasım Gündemleri Neler?

Müge Anlı İle Tatlı Sert programının bugün yayınlanacak bölümünde Cevdet ve Zeliha Uysal hakkındaki yeni gelişmeler ve dolandırıcı gelin Seren’e ne olacağı konuşulacak. Program yeni gelişmelerin aktarılacağı bölümü ile bugün ATV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.