Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 12 Kasım 2020 Canlı İzle! Bugünün Konukları Kim?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 12 Kasım canlı izle, Demet ve Alişan ile Sabah Sabah son bölüm izle araştırmalarını yapan kişiler, ekranların en sevilen programlarından Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’a ulaşmak istiyor. Haberimiz üzerinde gerek canlı yayın linklerine, gerekse program videolarına rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 12 Kasım 2020 Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Sabah saatlerinin kıpır kıpır ve dinamik programı Demet ve Alişan İle Sabah Sabah tüm hızı ile ekrana gelmeye devam ediyor. Bu sezon yayın hayatına başlayan Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı STAR TV ekranlarında yayınlanıyor. Global Medya’nın yapımcılığını üstlendiği sabah programı zengin içeriği ile seyirciden yoğun ilgi topluyor. Güne zinde başlamak isteyen herkesin adresi olan Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı hafta içi hergün saat 09.45’te Star TV’de ekrana geliyor.

Demet Akalın ve yakın arkadaşı Alişan’ın sunumu ile ekrana gelen sabah programı zengin içeriği ile izleyiciyi ekrana çekmeye devam ediyor. Her bölümde renkli konu ve konukların ekrana geldiği Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı hem eğlendiriyor hem de öğretiyor. Bol kahkahalı geçen bölümlerde hazırlanan içeriklerle izleyici birçok konuda bilinçlendiriliyor. Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programında sanat dünyasının ünlü isimleri özel açıklamalar yaparken, mutfaktan sağlığı birçok gündem konusu da ekrana geliyor.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 12 Kasım Konukları Kimler?

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programının konukları her gün programdan sonra yayınlanan tanıtım filmi ile izleyiciye tanıtılıyor. Sevilen sabah programının 12 kasım konuklarının kim olacağı ise merak ediliyor. Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programının bugün kalabalık bir konuk listesi var.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programının bugün birçok farklı konu ve konuğu var. Sibel Bilgiç ve Ekin Uzunların konuk olacağı programda çok özel açıklamalar ekrana gelecek. Esra Bilgiç ve Ekin Uzunlar ile birçok konuda sohbet edilecek, şarkılar söylenecek. Programın diğer konukları arasında Uzman Psikolog Ramazan Saygın Şimşek var. Ramazan Saygın Şimşek çocuklarla kurulan iletişimden, ilişki problemlerine kadar birçok konuda seyirciye bilgi verecek. Gelen soruları da yanıtlayacak olan psikolog ile birçok konuda muhabbet edilecek. Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programında bugün lezzetli ve ekonomik tarifler de ekrana gelecek. Çiğdem ve Sude Öğütçü harika tarifleri ile ekranda olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.