Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 12 Kasım 2020 Perşembe ATV Canlı İzle!

Esra Erol 12 Kasım 2020 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 12 Kasım 2020 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 12 Kasım son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 12 Kasım 2020 Perşembe ATV Canlı İzle! TIKLAYINIZ

ATV ekranlarında 12 sezondur yayınlanmaya devam eden Esra Erol tüm hızı ile ekrana gelmeye devam ediyor. Türkiye’nin en çok izlenen gündüz kuşağı programlarından Esra Erol ele aldığı konu ve olaylarla gündem olmaya devam ediyor. Yayınlanmaya başladığı günden beri ile ile takip edilen reality programında akıl almaz olaylar yaşanıyor. Esra Erol hafta içi her gün Müge Anlı İle Tatlı Sert programından sonra saat 16.20’de ATV’de izleyicisi ile buluşuyor.

Sevilen gündüz kuşağı programı ekrana taşıdığı olaylarla Türkiye’nin gündemine bomba gibi düşüyor. Esra Erol’un reality şovunda dağılmış aileler bir araya getiriliyor, DNA testleri ile gerçekler ortaya çıkartılıyor. Esra Erol ve ekibinin titizlikle yaptığı çalışmalar sonucunda birçok kayıp kişi de bulunuyor. Aldatılan ve boşanmak isteyen, şiddet gören ya da yıllardır görmediği ailesini arayan binlerce mağdurun başvurduğu reality programında her gün birbirinden çarpıcı gündemler ele alınıyor. Esra Erol programında olduğu gibi çeşitli yardım kampanyaları ile de mağdurlara destek olmaya devam ediyor.

Esra Erol’da 11 Kasım Programında Neler Oldu?

Esra Erol’un hafta içi her gün ekrana gelen reality programının dün yayınlanan bölümünde yine inanılmaz gelişmeler yaşandı. Necati Bey’in veda ettiği programda boşanma aşamasında olan Şerife Nur damgasını vurdu. Programın gündemlerindeki gelişmelerin aktarıldığı 11 kasım yayınında yeni konular da gündeme geldi.

Esra Erol’un 11 kasım programında yıllardır aradığı kız kardeşi Esra Evans’ın ölümü ile yıkılan Necati Bey programa veda etti. Boşanmak istediği eşinden tazminat alabilmek için kumpas kuran Şerife Nur, dünkü yayında yine inanılmaz açıklamalarda bulundu. Esra Erol’un 11 kasım yayınına damga vuran diğer isim ise Utku oldu. Kendisini terkeden annesi Fikriye hanım ile kavuşmak için programa katılan Utku’nun yakarışları herkesi üzdü. Esra Erol’un 11 kasım gündemlerinden biri de 2 çocuğunu da bırakarak evi terk eden Nurcan hanım oldu. Karısı Nurcan’ın Abdullah isimli biri ile beraber olduğunu düşünen Nihat Bey, karısı Nurcan’ı bulmak ve boşanmak istiyor.

Esra Erol 12 Kasım Gündemleri Belli Mi?

Esra Erol’un bugün yayınlanacak bölümünde Şerife Nur’un son durumu ekrana gelecek. Nihat Bey’in karısı Nurcan’ın da arandığı programın yeni bölümü bugün saat 16.20’de ATV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.