Gelinim Mutfakta 575. Bölüm Canlı İzle! Gelinim Mutfakta 13 Kasım Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Birçok seyirciyi ekranlara kilitleyen Gelinim Mutfakta yarışmasında her gün belirlenen bir yemek yarışmacılar tarafından yapılmaktadır. Hafta sonunda ise çeyrek altın o hafta içerisinde en çok puan alan yarışmacıya verilmektedir. Gelin ve kaynanaların yer aldığı yarışmanın keyfini çıkarmak istiyorsanız aşağıda yer alan kısma Gelinim Mutfakta 575. Bölüm izle kısmından ulaşabilir ve reklamsız izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Gelinim Mutfakta 575. Bölüm Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Kanal D ekranlarında 3. sezonu ile yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışması eğlence ve rekabet dolu bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Sevilen gündüz kuşağı programı lezzetli tarifler ile izleyiciyi ekrana çekmeye devam ediyor. Hem rekabetin hem de eğlencenin zirvede yaşandığı Gelinim Mutfakta yarışması yoğun ilgi görüyor. Sevilen gündüz kuşağı programı yeni bölümleri ile hafta içi her gün saat 13.15’te ekrana geliyor.

Gelinim Mutfakta yarışmasının sunuculuğunu ise sempatik tavırları ile dikkat çeken Onur Büyüktopçu üstleniyor. Onur Büyüktopçu’nun başarılı sunumu ile izleyenleri ekrana çeken programda gelinler ve kaynanalar yarışıyor. Gelinlerin mutfaktaki hünerlerini sergilediği yarışmada kaynanalar kendi gelinlerinin tabağını bilmeden puanlama yapıyor. Programda en yüksek puanları almaya çalışan gelinler günün yemeğini en lezzetli şekilde hazırlamaya çalışıyor. Onur Büyüktopçu’nun da puan verdiği yarışmada günün birincisi olan yarışmacı çeyrek altın kazanırken haftanın birincisi olan gelin ise 5 altın bileziğin sahibi oluyor.

Gelinim Mutfakta Yarışması 12 Kasım Günün Birincisi Kim Oldu?

Gelinim Mutfakta yarışması haftanın finalinden önceki son bölümü ile dün ekrana geldi. Sevilen programın 12 Kasım yayını heyecan dolu geçti. Programın 13 Kasım birincisi ise merakla bekleniyor.

Gelinim Mutfakta yarışmasında 9-13 Kasım haftasında İlayda, Gizem, Esra ve Aysun performanslarını sergiliyor. Programa bu hafta katılan Gizem, düşük puanları ile hayal kırıklığı yarattı. Bununla beraber programın en eski yarışmacısı İlayda ise yüksek puanları ile göz dolduruyor. Sevilen yarışma programının 12 Kasım birincisi de İlayda oldu. 21 puan alan İlayda çeyrek altının sahibi olurken, Aysun 19 puan ile ikinci sırada yer aldı. 12 Kasım programında Gizem 12 puan ile üçüncü olurken Esra da 10 puan ile son sırada yer aldı.

Gelinim Mutfakta Yarışması 13 Kasım Haftanın Birincisi Belli Mi?

Gelinim Mutfakta yarışmasının 13 Kasım haftanın birincisi merakla bekleniyor. Hafta boyu yüksek puanlar alan İlayda’nın birinci olması beklenirken son gün alınan puanlar da durumu değiştirebilir. Gelinim Mutfakta yarışması bugün saat 13.15’te Kanal D’de yayınlanacak. Sonrasında haftanın birincisini haberimizden öğrenebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.