Arka Sokaklar Dizisi 565. Bölüm Full İzle! 13 Kasım Arka Sokaklar Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

15. Sezonu ile karşımıza çıkan uzun soluklu ve gerilimin bir dakika bile eksik olmadığı Arka Sokaklar dizisinin 565. Bölüm izle seçeneği ile sizlerde reklamsız ve kesintisiz bir şekilde Arka Sokaklar 565. Bölüm izleyebilirsiniz. Arka Sokaklar son bölüm izle seçeneği ile yayınlanan son bölümü ile ilgili bütün detayları kaçırmadan izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Arka Sokaklar Dizisi 565. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

Kanal D ekranlarının uzun soluklu yapımı Arka Sokaklar heyecan dolu bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor.  Sevilen dizi 15. Sezonu ile ekrana geliyor. Bu sezonda başarılı şekilde devam eden Arka Sokaklar dizisi izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Sevilen yapım her hafta cuma günleri saat 20.00’da yeni bölümleri ile Kanal D ekranlarında yayınlanıyor.

Arka Sokaklar dizisinin başrollerini Zafer Ergin, İlker İnanoğlu, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan oynuyor. Güçlü oyuncu kadrosu ile sevilen dizi 15. Sezonu ile ekrana geliyor. Ekranların en uzun soluklu yapımları arasında yer alan Arka Sokaklar dizisi hikayesi ile de ilgi çekmeye devam ediyor. İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı özel bir ekibin suçluları yakalamak için verdiği mücadelenin anlatıldığı dizi de aksiyon asla son bulmuyor. Heyecanlı sahneleri ile sevilen dizinin yeni bölümleri merakla bekleniyor.

Arka Sokaklar Dizisi 564. Bölümde Neler Yaşandı?

Arka Sokaklar dizisinin geçen hafta yayınlanan 564. Bölümünde heyecan yine zirveye çıktı. Rıza babanın kaçırılması ile aksiyonun başladığı dizi izleyiciyi meraka soktu.

Arka Sokaklar dizisinin geçen hafta yayınlanan son bölümünde Mesut, Ali, Hüsnü, Engin ve Rıza baba, hastanede yatan Asım’ı ziyarete gider. Ekip Asım ile konuşurken doktorlar Asım’ın karnında sıkıntı olduğunu farkeder ve kısa süre içinde karnında bomba olduğu anlaşılır. Bombanın patlaması ile hastanede kaos başlar. Bu sırada telefon ile konuşmak için dışarı çıkan Rıza baba ise kaçırılır. Ekip hastaneyi kontrol altına aldıktan sonra Rıza babanın yokluğunu farkeder. Kaçırıldığının anlaşılması ile minibüs takip edilmeye başlanır. Rıza babayı bulmak için minibüse binen Ali ise yeni bir bomba ile karşılaşır. Bombanın üzerinde kalan Ali’nin ve Rıza babanın hayatı tehlikededir. Ekip Engin baş komserin önderliğinde Rıza babayı kurtarma operasyonuna başlar.

Arka Sokaklar Dizisi 565. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Arka Sokaklar dizisinin yayınlanan son bölümünden sonra Rıza babaya ve Ali’ye ne olacağı merak konusu olmaya başladı. Sevilen dizinin 565. Bölüm fragmanları da yayınlandı. Heyecanlı sahneleri ile dikkat çeken dizi bugün akşam saat 20.00’da Kanal D’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.