Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 16 Kasım 2020 Canlı İzle! Bugünün Konukları Kim?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 16 Kasım canlı izle, Demet ve Alişan ile Sabah Sabah son bölüm izle araştırmalarını yapan kişiler, ekranların en sevilen programlarından Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’a ulaşmak istiyor. Haberimiz üzerinde gerek canlı yayın linklerine, gerekse program videolarına rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 16 Kasım 2020 Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Star TV ekranlarında sabah saatlerine coşku katan program Demet ve Alişan İle Sabah Sabah eğlence dolu bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Zengin içeriği ve neşeli konsepti ile sevilen program yayınlandığı günden bu yana izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Global Medya’nın yapımcılığını üstlendiği Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı hafta içi her gün saat 09.45’te Star TV ekranlarında sevenleri ile buluşuyor.

Demet Akalın’ın dobra açıklamaları ve Alişan’ın samimi tavırları ile ekrana gelen programa her gün sanat dünyasının birbirinden renkli isimleri konuk oluyor. Ünlü konukların özel açıklamalar ile damgasını vurduğu programda birçok farklı konu ele alınıyor. Magazin gündeminin en taze haberlerinin konuşulduğu Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programında astrolojiden mutfağa, sağlıktan müziğe her şey ekrana geliyor. Sabah saatlerinin enerji dolu programı hem eğlendiriyor hem de bilgilendiriyor. Hafta içi her gün ekrana gelen program izleyiciden büyük beğeni topluyor.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 13 Kasım Programında Neler Yaşandı?

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı her bölümü ile olduğu gibi geçen haftanın son programı ile de eğlenceli anları ekrana taşıdı. Sevilen programın 13 Kasım konukları da büyük rağbet gördü.

Programın 13 Kasım günü ekrana gelen bölümüne Mustafa Topaloğlu konuk oldu. Stüdyoda müzik ziyafeti veren Mustafa Topaloğlu özel açıklamaları ile de programa damgasını vurdu. Sevilen sanatçının yanı sıra Dr. Feridun Kunak da konuklar arasındaydı. Dr. Feridun Kunak sağlığa dair özel reçeteleri ile izleyicilere yeni bilgiler verdi. Programın sevilen ikilisi Çiğdem ve Sude Öğütçü de 13 Kasımda ekrandaydı. Anne kız enfes yemek tarifleri ile izleyicinin ilgisini çekti. Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programının 13 Kasım bölümünde hem sağlık hem de mutfak konuşulurken, Mustafa Topaloğlu da programa renk kattı.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 16 Kasım Konukları Kim?

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programının 16 Kasım konukları ise henüz belli değil. Konukların gizemini korumaya devam ettiği eğlenceli program bugün saat 09.45’te Star TV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.