Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 17 Kasım 2020 Pazartesi ATV Canlı İzle!

Esra Erol 17 Kasım 2020 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 17 Kasım 2020 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 17 Kasım son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 17 Kasım 2020 Pazartesi ATV Canlı İzle! TIKLAYINIZ

ATV ekranlarının en çok izlenen reality programı Esra Erol akıl almaz olayları ekrana taşımaya devam ediyor. Sevilen gündüz kuşağı programı hafta içi her gün Müge Anlı ile Tatlı Sert programından sonra ekrana geliyor. Ekranların en çarpıcı programı Esra Erol her bölümü ile sosyal medyada da konuşuluyor. Sevilen program hafta içi her gün saat 16.20’de ATV ekranlarında seyircisi ile buluşuyor.

Türkiye’nin en güvenilir isimlerinden Esra Erol’un sunumu ile ekrana gelen reality programında akıl almaz olaylar ekrana taşınıyor. Sevilen programda uzun yıllardır dağılmış aileler bir araya getiriliyor, DNA testleri ile gerçekler ortaya çıkarılıyor. 12 sezondur ATV’de yayınlanan programda birçok kayıp araştırılmaya devam ediyor. Esra Erol ve ekibi bu sezon da titizlikle çalışıyor. Birçok mağdurun adresi olan Esra Erol yardım kampanyaları ile de adından söz ettirmeye devam ediyor.

Esra Erol 16 Kasım Programında Neler Yaşandı?

ATV ekranlarının en çok izlenen reality programı Esra Erol hafta içi her gün inanılmaz olayları ve yüzleşmeleri ekrana taşıyor. Programın dünkü bölümünde de bir araya gelen anne oğul duygusal anlar yaşanmasına sebep oldu.

Esra Erol 5 yaşındayken terk edilen Emre’yi annesine kavuşturdu. 5 yaşında kanserle mücadele ederken annesinden ayrılan Emre 13 yıl sonra ilk kez annesi ile karşı karşıya geldi. Duygusal anlar yaşayan ikili izleyicileri de hüzünlendirdi. Anne neden Emre’yi bıraktığını açıkladı. 5 aylık bebeğini abisine bırakan ve 1.5 yıl sonra geri isteyen Leyla çarpıcı açıklamalar yapmaya devam ediyor. Leyla’nın Esra Erol’da abisine sunduğu teklif izleyenleri şaşırttı. Programın 16 kasım bölümünde Hatice eski eşi Yusuf tarafından kaçırılan 2 yaşındaki oğlu Emircan’ın bulunmasını istedi. Programda kocaya kaçıyoruz diye not bırakıp evi terk eden Hüsniye ve Bahar da gündem olmaya devam ediyor.

Esra Erol 17 Kasım Gündemleri Belli Mi?

Esra Erol’un dün ekrana gelen gündemlerinden sonra bugünkü konular merak konusu olmaya başladı. Birçok gündemin ele alındığı programda yaşanan gelişmeler merakla bekleniyor. Esra Erol bugün saat 16.20’de ATV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.