Gelinim Mutfakta 577. Bölüm Canlı İzle! Gelinim Mutfakta 17 Kasım 2020 Günün Birincisi Kim Oldu?

Birçok seyirciyi ekranlara kilitleyen Gelinim Mutfakta yarışmasında her gün belirlenen bir yemek yarışmacılar tarafından yapılmaktadır. Hafta sonunda ise çeyrek altın o hafta içerisinde en çok puan alan yarışmacıya verilmektedir. Gelin ve kaynanaların yer aldığı yarışmanın keyfini çıkarmak istiyorsanız aşağıda yer alan kısma Gelinim Mutfakta 577. Bölüm izle kısmından ulaşabilir ve reklamsız izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Gelinim Mutfakta 577. Bölüm Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Kanal D ekranlarının ilgi ile takip edilen gündüz kuşağı programı Gelinim Mutfakta yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Gelinim Mutfakta rekabet dolu anları ve eğlenceli konsepti ile izleyiciden yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Sevilen programda her bölüm çekişmeli anlar yaşanıyor. Gelinim Mutfakta yarışması hafta içi her gün saat 13.15’te Kanal D ekranlarında izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor.

Onur Büyüktopçu’nun eğlenceli sunumu ile ekrana gelen Gelinim Mutfakta yarışmasında 3. sezonda da rekabet devam ediyor. Gelin ve kaynanaların yarıştığı program farklı konsepti ile ilgi çekiyor. Programda gelinler mutfaktaki hünerlerini sergilerken kaynanalar puan veriyor. Gelinler günün yemeğini en iyi şekilde yapmak için kaynanalar ise gelinlerinin tabağını bulmak ve en yüksek puanı vermek için kıyasıya rekabet ediyorlar. Sevilen programda yarışmacılar yüksek puanları almak hem günün hem de haftanın birincisi olmak için mücadele ediyor. Gelinim Mutfakta yarışmasında günün birincisi olan isim çeyrek altın kazanırken, haftanın birincisi olan isim 5 altın bileziğin sahibi oluyor. Programın rekabet dolu yeni bölümleri merakla bekleniyor.

Gelinim Mutfakta 16 Kasım Günün Birincisi Kim Oldu?

Gelinim Mutfakta yarışmasında heyecan dolu geçen 13 Kasım haftası geride kaldı. Dün yayınlanan bölüm ile yeni haftanın ilk programı ekrana geldi. Yeni yarışmacıların dikkat çektiği program eğlence dolu geçti.

Gelinim Mutfakta geçen haftadan sonra değişen yarışmacı sayısı 2 oldu. Yarışmaya veda eden Esra’nın yerine Elif bu haftanın yeni yarışmacısı oldu. Esra ile birlikte yarışmadan Aysın da ayrıldı. Aysun’un yerine ise Didem yarışmaya katıldı. Didem ve Elif’in yeni yarışmacıları olduğu programda İlayda ve Gizem de performanslarını gösterdiler. İlayda 21 puan ile 16 kasım gününün birincisi oldu. Çeyrek altını alan İlayda’yı 18 puan ile Gizem ve 17 puan ile Elif takip etti. Didem ise 5 puan ile günü son sırada tamamladı.

Gelinim Mutfakta 17 Kasım Günün Birincisi Belli Mi?

Gelinim Mutfakta yarışmasının 17 Kasım günü birincisi ise henüz belli değil. Günün birincisi açıklandıktan sonra haberimizde bulabilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.