Gelinim Mutfakta 578. Bölüm Canlı İzle! Gelinim Mutfakta 18 Kasım 2020 Günün Birincisi Kim Oldu?

Birçok seyirciyi ekranlara kilitleyen Gelinim Mutfakta yarışmasında her gün belirlenen bir yemek yarışmacılar tarafından yapılmaktadır. Hafta sonunda ise çeyrek altın o hafta içerisinde en çok puan alan yarışmacıya verilmektedir. Gelin ve kaynanaların yer aldığı yarışmanın keyfini çıkarmak istiyorsanız aşağıda yer alan kısma Gelinim Mutfakta 578. Bölüm izle kısmından ulaşabilir ve reklamsız izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Gelinim Mutfakta 578. Bölüm Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Kanal D ekranlarının sevilen yemek yarışması Gelinim Mutfakta rekabet dolu bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Yayınlandığı günden bu yana büyük ilgi gören Gelinim Mutfakta programı her bölümü ile izleyenleri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Sevilen yarışma programı Gelinim Mutfakta hafta içi her gün saat 13.15’te Kanal D ekranlarında izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor.

Onur Büyüktopçu’nun renkli sunumu ile ekrana gelen Gelinim Mutfakta yarışması eğlence dolu bölümleri ile izleyenlerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Programda her hafta yarışan 4 gelin ve kaynana kimi zaman eğlenceli atışmalar kimi zamansa kıyasıya rekabetle ekrana geliyor. Gelinlerin mutfaktaki hünerlerini sergilediği programda kaynanalar ise puan veriyor. Günün yemeğini en lezzetli şekilde hazırlamaya çalışan gelinler günün ve haftanın birincisi olmak istiyor. Kendi gelinlerinin tabağını bilmeden puanlama yapan kaynanalar ise heyecan dolu anlar yaşıyor. Onur Büyüktopçu’nun da puan verdiği yarışmada günün en yüksek puanını alan gelin çeyrek altın kazanırken haftanın en yüksek puanını alan yarışması 5 altın bileziğin sahibi oluyor.

Gelinim Mutfakta 17 Kasım Günün Birincisi Kim Oldu?

Gelinim Mutfakta programı dün yayınlanan bölümü ile haftanın ikinci gününü de geride bıraktı. 17 kasım programında gelinler yine kıyasıya rekabet etti. Salı gününü birincisi ise Gizem oldu. İzleyenler bu hafta dengelerin nasıl değişeceğini merak ediyor.

Gelinim Mutfakta programının 17 kasım bölümünde heyecan dolu dakikalar yaşandı. Haftanın birincisi olmak için mücadele edilen programda her gün alınan puanlar oldukça önemli. 17 kasım programında 20 puan alan Gizem birinci oldu. Çeyrek altının kazanan Gizem’i 12 puan ile İlayda takip etti. Diğer yarışmacılarda Didem 10 puan alırken, Ezgi ise 9 puan aldı. Yarışmaya bu hafta katılan Ezgi’nin ilerleyen günlerde nasıl performans göstereceği ise merak edildi.

Gelinim Mutfakta 18 Kasım Günün Birincisi Belli Mi?

Gelinim Mutfakta yarışmasının 18 kasım gün birincisi henüz belli değil. Program yayınlandıktan sonra 1. olan ismi haberimizde bulabilirsiniz. Gelinim Mutfakta bugün 13.15’te Kanal D ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.