Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 19 Kasım 2020 Perşembe ATV Canlı İzle!

Esra Erol 19 Kasım 2020 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 19 Kasım 2020 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 19 Kasım son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 19 Kasım 2020 Perşembe ATV Canlı İzle! TIKLAYINIZ

ATV ekranlarının sevilen ikindi kuşağı programı Esra Erol akıl almaz olayları ekrana getirmeye devam ediyor. Uzun yılladır yayınlanan reality programında ilginç olaylar izleyici ile buluşuyor. Müge Anlı İle Tatlı Sert programından sonra ekrana gelen Esra Erol’un reality programı yayınlandığı günden beri büyük ilgi görüyor. İzleyiciyi ekrana kilitleyen program hafta içi her gün saat 16.20’de ATV ekranlarında sevenleri ile buluşuyor.

Türkiye’nin en güvenilir isimlerinden Esra Erol’un sunumu ile ekrana gelen reality şov programı yayınlanan her bölümü ile gündem yaratıyor. Akıl almaz olayların ekrana taşındığı programda Esra Erol ve ekibi mağdurlara destek olmak için titizlikle çalışıyor. Yıllardır görüşemeyen aileler, annesini babasını arayan evlatlar, kayıplar, aldatılanlar ve boşanmak isteyenler.. Birçok kişinin Esra Erol’dan yardım istediği reality program inanılmaz gelişmelerin yaşandığı bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Esra Erol’un ilgi ile takip edilen reality şovunda yaşanacaklar merakla bekleniyor.

Esra Erol’un 18 Kasım Programında Neler Yaşandı?

Esra Erol’un 18 kasım günü ekrana gelen bölümünde yine inanılmaz gündemler ekrana taşındı. Sevilen programda kayıplar aranmaya devam ederken, büyük yüzleşmeler de yaşanıyor.

Esra Erol’un 18 kasım programında geçtiğimiz günlerde kocaya kaçıyoruz diye not bırakıp evi terk eden Hüsniye ve Bahar kardeşler aranmaya devam ediyor. Esra Erol kız kardeşlerin günlerdir yaşadığı evden canlı yayın yaptı. Hüsniye ve Bahar’ın nerede olduğu ise henüz bilinmiyor. 18 kasım gündemlerinden biri de 12 yıl önce annesini, babasını ve 3 çocuğunu bırakıp ortadan kaybolan Ayşe Çömek oldu. 12 yıldır haber alınamayan Ayşe Çömek ile ilgili yeni gelişmeler ekrana geldi. Esra Erol’un dünkü gündemlerinden biri ise 13 yaşındaki Yaren oldu. 13 ekimden beri kayıp olan Yaren’in nerede olduğu merak konusu olmaya devam ediyor.

Esra Erol’un 19 Kasım Gündemleri Neler Olacak?

Esra Erol’un bugün ekrana gelecek bölümünde 12 yıl sonra beklenmedik gelişme yaşanan Ayşe Çömek olayı konuşulacak. 13 yaşındaki Yaren ile ilgili gelişmelerin de ekrana geleceği yeni bölüm bugün saat 16.20’de ATV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.