Zuhal Topal'la Sofrada 479. Bölüm Full İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 19 Kasım 2020 Puan Durumu...

Ekranların sevilen yarışmacısı Zuhal Topal’la Sofarada bu hafta yine farklı bir ilde! 15.000 TL ödüle sahip olmak için her hafta birbirinden farklı yarışmacı kıyasıya yarışıyor. Sizlerde Zuhal Topal’la Sofrada 479. Bölüm izle seçeneği ile kesintisiz bir şekilde yeni bölümü izleyebilirsiniz. Son bölümde neler yaşandığını merak ediyorsanız yapmanız gereken belli! Zuhal Topal’la Sofrada son bölüm izle linki ile yüksek çözünürlükte izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Zuhal Topal'la Sofrada 479. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

FOX TV ekranlarında hafta içi her gün ekrana gelen Zuhal Topal’la Sofrada programı rekabet dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Sevilen yemek yarışmacısı her hafta ekrana gelen renkli yarışmacıları ve rekabet dolu bölümleri ile izleyiciden beğeni topluyor. Gelin ve kaynanaların yarıştığı program hafta içi her gün saat 16.00’da FOX TV ekranlarında yayınlanamaya devam ediyor.

Zuhal Topal’ın eğlenceli sunumu ile ekrana gelen programda her hafta rekabet ve neşe dolu anlar ekrana geliyor. Gelin ve kaynanaların katıldığı programda büyük ödül için kıyasıya bir rekabet yaşanıyor. Gelinlerin mutfaktaki performanslarını sergilediği Zuhal Topal’la Sofrada programında kaynanalar ise puanlama yapıyor. Haftanın hergünü farklı bir yarışmacının mutfağa girdiği yarışmada gelinler menülerini en iyi şekilde hazırlamak için uğraşıyor. Kaynanalar ise kendi gelinlerini birinci yapmak için puan veriyorlar. Zuhal Topal’ın da puanları ile belli olan haftanın birincisi ise 15 bin liralık büyük ödülün sahibi oluyor. Sevilen programda her hafta birinci olacak isim merakla bekleniyor.

Zuhal Topal’la Sofrada 18 Kasım Yarışmacısı Kaç Puan Aldı?

Zuhal Topal’la Sofrada programının 16 20 Kasım haftasının üçüncü günü de geride kaldı. Heyecan dolu devam eden programda bu hafta ödülü kazanacak kişi merakla bekleniyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların hünerlerini sergiledikleri haftanın birincisi 20 Kasım günü belli olacak.

Zuhal Topal’la Sofrada programında 18 kasım yarışmacısı Ezgi Zeynep Deniz oldu. Henüz 19 yaşında olan yarışmacı 3. günde mutfaktaki hünerlerini sergiledi. Çarşamba günü yarışmacısı Ezgi Zeynep Deniz 19 puan alarak haftanın birincisi olma şansını kaybetti. Bu haftanın ilk yarışmacısı Çiğdem Özkan 20, ikinci gün yarışmacısı Eda Uzun 27 puan almıştı. Şimdilik zirvede olan Eda Uzun’un haftanın kazananı olup olamayacağı merak ediliyor.

Zuhal Topal’la Sofrada 19 Kasım Yarışmacısının Puanı Belli Mi?

Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasında haftanın dördüncü yarışması bugün performansını sergileyecek. Finale bu kadar az kalmışken yarışacak Kübra Övgün’ün puanı merak ediliyor. 19 Kasım puan durumu açıklandıktan sonra haberimizde bulabilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.