Bir Zamanlar Çukurova 73. Bölüm Full İzle! 19 Kasım Bir Zamanlar Çukurova Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

2018 yılından itibaren seyircisi ile buluşmuş olan Bir Zamanlar Çukurova 73. Bölüm izle seçeneği ile en çok izlenen diziler arasında yer alan Bir Zamanlar Çukurova 73. Bölüm izleyebilirsiniz. Son bölümünü izlemek için ise Bir Zamanlar Çukurova son bölüm izle seçeneğine tıklamanız ve reklamsız bir şekilde izlemeniz için yeterli olacaktır. Çok sevilen dizi olan Bir Zamanlar Çukurova ile ilgili tüm detayları sizler için hazırladık…

Bir Zamanlar Çukurova 73. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

ATV ekranlarının sevilen yapımlarından Bir Zamanlar Çukurova heyecan dolu bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Sır ve entrika dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitleyen Bir Zamanlar Çukurova yayınlandığı günden bu yana büyük ilgi topluyor. Üçüncü sezonu ile izleyicinin karşısına çıkan yapım her hafta perşembe günleri saat 20.00’da ATV’de yayınlanıyor.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin başrollerinde Murat Ünalmış, Uğur Güneş ve Hilal Altınbilek oynuyor. Ünlü oyuncuların yer aldığı dizi hikayesi ile de dikkat çekmeye devam ediyor. Adana’da çekimleri yapılan Bir Zamanlar Çukurova Yılmaz ve Züleyha’nın aşkları için verdikleri mücadeleyi ve çektikleri çileyi anlatıyor. Hem güçlü bir ailenin hem de bir aşkın hikayesinin anlatıldığı Bir Zamanlar Çukurova şaşırtıcı gelişmelerin yaşandığı yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Dizinin her hafta yeni bölümü merakla bekleniyor.

Bir Zamanlar Çukurova 72. Bölümde Neler Yaşandı?

Bir Zamanlar Çukurova dizisi geçen hafta 72. bölümü ile ekrana geldi. Sevilen dizinin son bölümüne Hünkar’ın ölümü ve Züleyha’nın değişimi damga vurdu. Herkesin beklenmedik bir üzüntüye kapıldığı Bir Zamanlar Çukurova’nın son bölümünde heyecanlı dakikalar da yaşandı.

Bir Zamanlar Çukurova dizisi yayınlanan son bölümü ile heyecanı zirveye taşıdı. Hünkar’ın ölümü başta Demir ve Fekeli olmak üzere bütün Çukurova’yı üzmüştür. Demir yıllardır en büyük destekçisi ve sırdaşı olan annesinin, Fekeli ise en büyük aşkını kaybetmenin acısını yaşar. Demir ve Fekeli Hünkar’ın cenazesinde katili bulacaklarına dair yemin ederler. Hünkar’ın cenazesine Sevda’nın gelmesi ise büyük şaşkınlık yaratır. Sevda’nın cenazeye yaklaşmasına izin vermeyen Züleyha onu yanına alır. Çukurova’da haklın isyan etmeye başlamasını ise Züleyha durdurur. Züleyha’nın eline silah alıp sokağa çıkması herkesi şaşırtır. Bu sırada Behice kendinden son derece emin şekilde hayatına devam etmektedir. Müjgan’ı da tekrar yanına çeken Behice yakalanacağını aklının ucuna bile getirmez. Çünkü sağlam bir plan hazırlamıştır.

Bir Zamanlar Çukurova 73. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde katilin Behice olduğunun ortaya çıkıp çıkmayacağı merak ediliyor. Dizi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da ATV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.