Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 20 Kasım 2020 Cuma ATV Canlı İzle!

Esra Erol 20 Kasım 2020 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 20 Kasım 2020 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 20 Kasım son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 20 Kasım 2020 Cuma ATV Canlı İzle! TIKLAYINIZ

ATV ekranlarının sevilen gündüz kuşağı programı Esra Erol yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Uzun yıllardır yayın hayatına devam eden Esra Erol’un reality programı Müge Anlı İle Tatlı Sert programından sonra yayınlanıyor. Akıl almaz olayları ekrana taşıyan gündüz kuşağı programı hafta içi her gün saat 10.00’da ATV ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor.

Türkiye’nin en güvenilir isimlerinden Esra Erol’un sunumu ile ekrana gelen programda birbirinden çarpıcı konular ele alınıyor. Yayınlanan her bölümü ile ekrana damga vuran Esra Erol programı akıl almaz olaylar ve beklenmedik gelişmeler ile izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Aldatılan, dolandırılan ve mağdur edilen birçok kişinin başvurduğu programda birçok gündem ele alınıyor. Esra Erol yıllardır birbirini arayan aileleri buluşturuyor, kayıpları buluyor. Esra Erol ve ekibi mağdurlara yardım etmek için var gücü ile çalışıyor. Programın ünlü sunucusu yardım kampanyaları ile de gündeme gelmeye devam ediyor.

Esra Erol 19 Kasım Perşembe Günü Neler Yaşandı?

Esra Erol’un reality programının dün ekrana gelen bölümünde yine birçok gündem ele alındı. Programın 19 Kasım bölümünde kavuşmalar ve yüzleşmeler yaşandı. Çarpıcı gündemlerin ele alındığı 19 kasım yayını ilgi ile takip edildi.

Esra Erol’un 19 Kasım programında 13 yıl önce terk edilen evladın annesine sitemi herkesi duygulandırdı. 13 yıldır annesini görmeyen Emre, neden terk ettin diyerek hesap sordu. Programın diğer gündemi ise kocaya kaçtıklarını söyleyerek evden ayrılan Hüsniye ve Bahar kardeşler oldu. Evden kaçıp Kırıkkale’de yaşamaya başlayan kız kardeşlerin 2 gün öncesine kadar yaşadığı evi bulan Esra Erol evden canlı yayın yaptı. Kız kardeşlerin kaldıkları ev herkesi şaşırttı. Esra Erol 13 yıl önce evi terk eden Ayşen’i buldu. Ayşen neden evden kaçtığını canlı yayında anlattı.

Esra Erol 20 Kasım Gündemleri Neler?

Esra Erol’un reality programının 20 Kasım gündemlerinden biri evden kaçan kızı ve torununu arayan Ayşe hanım olacak. Kızının evlendiğini öğrenen Ayşe hanım damadı ve kızı Rakibe ile canlı yayında yüzleşecek. Esra Erol yeni bölümü ile bugün saat 16.20’de ATV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.