Kırmızı Oda Dizisi 12. Bölüm Full İzle! 20 Kasım Kırmızı Oda Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Dizi sektörüne ilk girdiği andan beri seyircilerin büyük beğenisini ve ilgisini toplayan Kırmızı Oda 12. Bölüm ile sizlere nefes kesen bir yayın keyfi sunuyoruz. Kırmızı Oda son bölüm izle, Kırmızı Oda 12. Bölüm izle seçeneğine tıklayarak sizde çok sevilen Kırmızı Oda dizisini reklamsız bir şekilde izleyebilirsiniz. Keyifli seyirler dileriz…

Kırmızı Oda Dizisi 12. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

Yeni sezonun reyting rekortmeni dizisi Kırmızı Oda yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. TV8 ekranlarının sevilen dizisi yayınlandığı günden bu yana ilgi ile takip ediliyor. Gerçek hayat hikayelerinin ekrana taşıyan Kırmızı Oda her hafta cuma günleri yeni bölümleri ile saat 20.00’da TV8 ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor.

Binnur Kaya’nın başrolünü oynadığı Kırmızı Oda dizisinde Tülin Özen, Meriç Aral ve Burak Sevinç gibi isimler de yer alıyor. Oyuncu performansları ile sık sık adından söz ettiren Kırmızı Oda dizisi ekrana taşıdığı hikayeleri ile de dikkat çekiyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından senaryolaştırılan dizide bir kliniğe gelen hastaların yaşam hikayeleri anlatılıyor. Doktor Hanıma yaşadıklarını anlatan hastaları her bölüm farklı oyuncular canlandırıyor. Her hafta ünlü oyuncuların konuk oyuncu olarak yer aldıkları dizi büyük beğeni toplamaya devam ediyor.

Kırmızı Oda Dizisi 11. Bölümde Neler Oldu?

Kırmızı Oda dizisi 11. bölümü ile geçen hafta ekrana geldi. Sevilen dizinin son bölümünde de dramatik sahneler ekrana geldi. Melisa Sözen, Sema Keçik, Ruhi Sarı, Özlem Turgay ve Serhat Nalbantoğlu gibi ünlü oyuncuların da konuk olduğu 11. bölüm ilgi ile izlendi.

Kırmızı Oda dizisinin geçen hafta yayınlanan bölümünde Doktor Hanım’ın yeni hastası Selvi olur. Çocuk yaşta evlendirilen Selvi yaşadıklarını Doktor Hanım’a anlatır. Annesi ve babasının onu küçük yaşta 50 yaşındaki Rıza ile evlendirdiğini anlatan Selvi o zamandan beri dışarı çıkamadığını da söyler. Doktor Hanım online görüşmede Selvi’ye yardım etmeye çalışır. Doktor Hanım’ın diğer hastası ise Meliha’nın kızı Melek olur. Çalıştığı gazinodaki renkli hayata bir süreliğine alışmış olan Melek artık bu işi yapmak istemez. Doktor Hanım Melek’e annesi hakkındaki gerçekleri anlatır. Klinikteki doktorlar arasında da işlerin karışmaya başladığı 11. bölümde Doktor Piraye ve Doktor Deniz yakınlaşması Doktor Ayşe’nin duygularını sorgulamasına neden olur.

Kırmızı Oda Dizisi 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Kırmızı Oda’nın geçen haftaki bölümünden sonra bu hafta Selvi’nin neler anlatacağı merak ediliyor. Dizi yeni konuk oyuncuların da katılacağı 12. bölümü ile bu akşam saat 20.00’da TV8’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.