Ramo Dizisi 21. Bölüm Full İzle! 20 Kasım Ramo Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Ramo 21. Bölüm izle, Ramo son bölüm izle en çok aratılan Google verileri arasında yer almaktadır. Sizlerde Ramo dizisini reklam olmadan izlemek istiyorsanız Ramo 21. Bölüm izle seçeneğine tıklayarak aralıksız dizi hazzı yaşayabilirsiniz. İşte tüm detayları ile Ramo 21. Bölüm izle ve Ramo 21. Bölüm fragmanı…

Ramo Dizisi 21. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

Show TV ekranlarının en sevilen yapımları arasında yer alan Ramo dizisi heyecan dolu yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Yayınlandığı günden bu yana büyük ilgi gören Ramo bu sezonda izleyiciyi ekrana kilitlemeyi başarıyor. Aksiyon dolu sahneleri ile dikkat çeken dizi her hafta cuma günleri saat 20.002da yeni bölümleri ile Show TV ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor.

Ramo dizisinin başrollerinde Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç oynuyor. İkiliye İlker Aksum, İdil Fırat ve Olgun Şimşek gibi isimlerinde eşlik ettiği dizi konusu ile de ilgi çekmeye devam ediyor. Ramo dizisinde suç dünyasına giren gencin mücadelesi ve aşkı anlatılıyor. Adanalı bir genç olan Ramo, ailesi ve kendisi için adalet ararken bir anda kendisini İstanbul mafyasının içinde bulur. Hem sevdiği kadın için hem de mafyayı çökermek için mücadele eden Ramo birçok macera yaşar. Ramo dizisi heyecan ve aksiyon dolu sahneleri ile izleyiciyi her hafta ekrana kilitliyor. Dizinin yeni bölümleri merakla bekleniyor.

Ramo Dizisi 20. Bölümde Neler Yaşandı?

Ramo dizisinin 20. bölümü geçen hafta ekrana geldi. Dizinin son bölümünde Ramo sürekli ölüme biraz daha yaklaşmaya başlar. Cihangir ve Ramo arasında açıktan savaşın başladığı 20. bölümde heyecan dolu anlar yaşandı.

Ramo dizisinin son bölümünde Ramo git gide büyüyen Kaman sırrını çözmeye çalışmaktadır. Cihangir’in hapse girmesi ile işlerin kolaylaştığını düşünen Ramo duyduğu haber karşısında şok olur. Ömür boyu hapiste kalacağını sandığı Cihangir çıkmıştır bile. Cihangir’in elini kolunu sallaya sallaya hapisten çıktığını öğrenen Ramo ne yapacağını bilemez. Cihangir ise bütün adamlarını Ramo’nun üzerine salmıştır bilir. Ramo ve ailesi Cihangir’in saldırısında büyük zarara uğrar, canlarını zor kurtarırlar. Ramo bir aile dostlarının yardımı ile ailesini güvenli bir yere aldıktan sonra Cihangir ile açıktan savaşmaya karar verir. Bu sırada Cihangir’de parçası olduğu illegal kuruluştan Ramo’tu öldürme emre almıştır. İkili arasında büyük bir savaş başlar. Sibel bu savaşta Ramo’nun yanında yer alır ve onun en büyük destekçisi olur.

Ramo Dizisi 21. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ramo ile Cihangir arasında yaşanacakların merakla beklendiği 21. bölüm fragmanları yayınlandı. Ramo dizisi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da Show TV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.