Hercai Dizisi 48. Bölüm Full İzle! 20 Kasım Hercai Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Herkesin dilinden düşmeyen Hercai dizisinin son bölümünü izlemek ya da Hercai 48. Bölümünü izlemek istiyorsanız Hercai son bölüm izle veya Hercai 48. Bölüm izle seçeneğine tıklayarak aralıksız bir şekilde sevilen dizinin bölümlerini izleyebilirsiniz. İşte Hercai sevenler için hazırladığımız makalede Hercai 48. Bölüm izle seçeneğine tıklayarak kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz…

Hercai Dizisi 48. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

ATV ekranlarının sevilen dizisi Hercai yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Yayınlandığı günden bu yana büyük beğeni toplayan Hercai dizisi sosyal medyada da en çok konuşulan yapımlardan biri olmaya devam ediyor. Dizi yayınlanan her bölümü ile izleyiciyi ekrana kilitliyor. Sevilen dizi yeni bölümleri ile her hafta cuma günleri saat 20.00’da ekrana geliyor.

Hercai dizisinin başrollerinde Akın Akınözü ve Ebru Şahin oynuyor. Dizinin kadrosunda Serhat Tutumluer, Ayda Aksel ve Gülçin Santırcıoğlu gibi güçlü isimler de yer alıyor. Ünlü oyuncularla dolu kadrosu ile dikkat çeken yapım intikamdan doğan bir aşkın hikayesini anlatıyor. İki düşman ailenin çocukları olan Miran ve Reyyan’ın imkansız aşkları için verdikleri mücadelenin ve karşılarına çıkan engellerin anlatıldığı dizide her bölüm heyecan giderek artıyor. Mardin’de çekilen dizi, manzaralı sahneleri ve dramatik anlatımı izle izleyicinin kalbinde taht kuruyor. Hercai dizisinin yeni bölmüleri merakla bekleniyor. 

Hercai Dizisi 47. Bölümde Neler Yaşandı?

Hercai dizisinin geçen hafta yayınlanan 47. bölümünde heyecan dolu dakikalar ekrana geldi. Miran ile ilgili gerçekleri herkesin öğrenmeye başlaması ile işler karıştı. Herkes tarafından köşeye sıkıştırılan Azize ise ne yapacağını bilemez hale düştü.

Hercai dizisinin son bölümünde Miran ve Reyyan, her şeye rağmen mutlu olmaya çalışır. Yeni düzenlerine alışamaya çalışırken ortaya çıkacak gerçeklerden habersizdirler. Aslan’ın bir şeyler yapmasını beklemekten sıkılan Mahfuz Hazar ile konuşmaya karar verir. Hazar Mahfuz’un da Miran’ın onun oğlu olduğunu söylemesi ile gerçeklerden emin olur. Miran’ın gerçekten onun oğlu olduğuna inanan Hazar artık bu savaşı bitirmek ister. İntikamı sonlandırmak için Azize ile yüzleşmeye giden Hazar konakta gördükleri karşısında yeniden geçmişi hatırlar ve Azize ile konuşmaktan vazgeçer. Ancak yıllar önce öldüğü sanılan Füsun Aslanbey ortaya çıkar ve herkesin içinde Miran’ın Hazar’ın oğlu olduğunu söyler.

Hercai Dizisi 48. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Hercai dizisinde Miran’ın öğrendiği gerçek karşısında ne yapacağı merak konusu oldu. Hazar, Miran ve Aslan’ın atacağı yeni adımların ortaya çıkacağı dizinin yeni bölümü bu akşam saat 20.00’da ATV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.