Babil Dizisi 20. Bölüm Full İzle! 20 Kasım Babil Final Bölümü Tek Parça Youtube İzle!

Milyonları ekrana kilitleyen Babil dizisinin yayınlanan bölümlerini izlemek istiyorsanız Babil son bölüm izle, Babil 20. Bölüm izle makalemizle; çok sevilen Babil dizisinin son bölümünü izleyebilir ve dizi ile ilgili bütün detaylara kolayca erişim sağlayabilirsiniz. Babil 20. Bölüm tek parça izle kısmı ile Babil dizisini reklamsız izleyebilirsiniz. Babil dizisinin yayınlanan fragmanına bakmak için ise sitemizde yer alan erişim kısmına tıklamanız yeterli olacaktır. İyi seyirler dileriz…

Babil Dizisi 20. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

İkinci sezonu ile Star TV ekranlarında yayınlanmaya devam eden Babil dizisi yoğun ilgi görüyor. Farklı hikayesi ile izleyiciyi ekrana kilitleyen dizinin yeni bölümleri merakla bekleniyor. Yayınlandığı günden bu yana en çok konuşulan yapımlardan biri olan Babil her hafta cuma günleri saat 20.00’da ekrana geliyor.

Star TV’nin iddialı yapımları arasında yer alan Babil dizisi güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor. Dizide Halit Ergenç, Aslı Enver, Birce Akalay, Nur Fettahoğlu ve Onur Saylak gibi birçok ünlü isim yer alıyor. Oyuncu kadrosunun yanı sıra hikayesi ile de ilgi çeken Babil profesör olan İrfan’ın işten atılması ve oğlu Deniz’in hasta olduğunu öğrenmesi ile girdiği yolu anlatıyor. Çocukluk arkadaşı Egemen ile girdiği yolda dost ve düşmanın sürekli değişmesi İrfan’ın yeni planlara yönlendiriyor. Farklı senaryosu ile dikkat çeken Babil dizisinin yeni bölümleri ise merakla bekleniyor.

Babil Dizisi 19. Bölümde Neler Yaşandı?

Babil dizisi geçen hafta ekrana gelen 19. bölümünde yine çarpıcı gelişmeler yaşandı. İrfan’ın intikamının sonuna yaklaştığı bu bölümde herkes hayatındaki değerli şeylere sahip çıkmaya çalışıyor. Eda ve İlay için zor günlerin başladığı 19. bölümde İrfan yani hesaplar yapmaya başlıyor.

Babil dizisinin geçen hafta ekrana gelen bölümünde İrfan düşmanlarından bir adım öne geçmeyi başarır. İntikam planı ile düşmanlarının hayatı karışmaya başlar. Bu sırada İrfan ve Ayşe arasındaki kıvılcım ise yükselmeye başlar. İkili artık daha yakın olacaktır. Bu sırada Egemen ve Süleyman düştükleri bataklıktan çıkmanın yollarını arar. Yardıma ihtiyacı olan ikili beklenmedik bir kapı çalar. Egemen’in başına gelenler Eda’yı Deniz’in geleceğini düşünmeye iterken İlay ise kendi canının derdine düşüyor. İrfan’ın son oyunu ile Cihan’ın hayatının kararması bu oyunun bitmesi gerektiğini düşündürüyor.

Babil Dizisi 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Babil dizisi geçen haftaki yaşananlardan sonra intikam oyununun biteceği son bölüm ile ekrana gelecek. Dizinin bu akşam yayınlanacak final bölümünde İrfan düşmanları ile hesabını kapatacak. Babil merakla beklenen final bölümü ile bu akşam saat 20.00’da Star TV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.