Zümrüdüanka 20. Bölüm Full İzle! 21 Kasım Zümrüdüanka Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Pastel Film imzalı olan Zümrüdüanka dizisini izlemek istiyorsanız Zümrüdüanka 20. Bölüm izle seçeneğine tıklamanız sizlere reklamsız bir dizi keyfi için yeterli olacaktır. Alp Navruz sevenlerinin merakla beklediği Zümrüdüanka son bölüm izlemek istiyorsanız ve Zümrüdüanka fragmanına ulaşmak istiyorsanız tıklamanız yeterli olacaktır. İyi seyirler dileriz…

Zümrüdüanka 20. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

FOX TV ekranlarının ilgi ile takip edilen dizisi Zümrüdüanka yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Yayınlandığı günden beri büyün beğeni toplayan Zümrüdüanka heyecanlı sahneleri ile izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Sevilen yapım her hafta cumartesi günleri yeni bölümleri ile FOX TV ekranlarında seyircisi ile buluşuyor.

Pastel Film’in yapımcılığını üstlendiği Zümrüdüanka dizisinin başrollerini Alp Navruz ve Ceren Yılmaz paylaşıyor. Dizide İsmail Hacıoğlu ve Selim Bayraktar gibi isimler de rol alıyor. Oyuncular başarılı performansları ile dikkat çekerken, dizi senaryosu ile de ilgi çekiyor. Zümrüt ve Serhat’ın her zaman yeni sınavlara tabi tutulan aşklarının anlatıldığı Zümrüdüanka dizisi Nevşehir’de çekiliyor. Nevşehir’in en güçlü ailesinin oğlu Serhat ile kendi başına ayakta kalmaya çalışan Zümrüt’ün mücadele dolu hikayesi izleyiciyi ekrana çekmeye devam ediyor. Dizinin her hafta ekrana gelen heyecan dolu bölümleri merakla bekleniyor.

Zümrüdüanka Dizisi 20. Bölümde Neler Yaşandı?

Zümrüdüanka dizisi 20. bölümü ile geçen hafta ekrana geldi. Dizinin son bölümünde yine Serhat ve Zümrüt’ün mücadeleleri son bulmadı. Evlendikleri halde başlarındaki belalardan kurtulamayan Serhat ve Zümrüt yeniden aşkları için sınav verirler.

Zümrüdüanka dizisinin son bölümünde Abbas’ın vurulması büyük olay yaratır. Abbas’ı kimin vurduğunu öğrenen Serhat ve Zümrüt is şok olurlar. Bu sırada yalnızlaşmaya başlayan Azimet, Serhat’a daha fazla ihtiyaç duyar. Serhat’ı yanında tutmak için ise Zümrüt’ten ayırması ve konağa geri dönmesini sağlaması gerekmektedir. Azimet bu konuda Deniz ile yoldaş olmaya da devam etmektedir. Zümrüt ve Serhat aşkının üzerinde kara bulutlar dolaşmaya başlamışken Özgüç konağının yeni misafiri ortalığı karıştırır. Serhat bu yeni misafirin gelişi ile sevdiklerini be masum insanları korumaya çalışacaktır. Bu işte Serhat ve Cihan ortaklaşmaya karar verir. Tüm bunlar olurken Hamit ile Suhandan’ın ilişkisi ise sona yaklaşmaktadır.

Zümrüdüanka Dizisi 21. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Zümrüdüanka dizisinin yeni bölüm fragmanında Serhat ve Azimet’in gerilimli sahneleri dikkat çekti. Dizi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da FOX TV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.