Gönül Dağı Dizisi 5. Bölüm Full İzle! 21 Kasım Gönül Dağı Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Gönül Dağı 5. Bölüm izle makalemizle birlikte, Gönül Dağı dizisine dair tüm detayları sizlerle paylaşıyoruz. Gönül Dağı 5. Bölüm tek parça izle sayesinde de reklamsız tek parça izlemenizi sağlıyoruz. Makalemize göz atarak gerekli videolar ve linklere ulaşabilir, sonuç olarak ise Gönül Dağı 5. Bölüm izle seçeneğinden yararlanarak diziyi izleyebilirsiniz. İşte yeni dizi olan Gönül Dağı dizisi ve 5. Bölüme dair tüm detaylar…

Gönül Dağı Dizisi 5. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

Yeni sezonda ekrana gelmeye başlayan Gönül Dağı dizisi büyük beğeni toplamaya devam ediyor. TRT1 ekranlarının iddialı yapımlarından olan dizinin yapımcılığını Köprü Film üstleniyor. Samimi hikayesi ile dikkat çeken yapım yeni bölümleri ile izleyiciyi ekrana çekmeye devam ediyor. Gönül Dağı her hafta cumartesi günleri yeni bölümleri ile saat 20.00’da TRT1 ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor.

Başrollerini Berk Altan ve Gülsüm Ali İlhan’ın oynadığı Gönül Dağı dizisinin kadrosunda Ferdi Sancar, Ecem Özkaya ve Çiğdem Aygün gibi isimler de rol alıyor. Sevilen dizisi oyuncularının performansları ve sıcak hikayesi ile de dikkat çekiyor. Mustafa Çiftçi’nin hikayelerinden senaryolaştırılan yapım çocukluk aşkı Dilek’i yıllarca bekleyen Taner’in hayallerini anlatıyor. Kuzenleri ile uçak yapan Taner’in hayallerinin ve Dilek’e olan aşkının anlatıldığı Gönül Dağı dizisinin yeni bölümleri merakla bekleniyor.

Gönül Dağı Dizisi 4. Bölümde Neler Yaşandı?

Gönül Dağı dizisi geçen hafta ekrana gelen bölümü ile yine ilgi çekti. Dilek’in Taner’in aşkını öğrendiği bölümde heyecan da yükseldi. Hem Dilek’in hem de Taner’in kafasının karıştığı 4. bölüm büyük beğeni topladı.

Gönül Dağı dizisinin son bölümünde Dilek Taner’in çocukluktan beri kendisine aşık olduğunu öğrenir. Bu sırada işlerinin yakında biteceğini de öğrenir. Kalması için bir sebep kalmayacağı halde Taner’in aşkı Dilek’in kafasını karıştırmıştır. Dilek gitmekle kalmak arasında karar vermeye çalışırken Taner ise kaderine razı olmuştur. Dilek’in yakında gideceğini öğrenmiş ve bunu kabullenmiştir. Ancak Veysel, Ramazan ve Cemile’nin bu vedayı kabul etmeye niyeti yoktur. Taner’den habersiz plan yapan 3’li Dilek’in işleri bitmesin diye kullandıkları iş makinesini bozarlar. Makineyi tamir edebilecek tek kişi ise Taner’dir. Taner’in makineyi tamir edip etmeyeceği merak konusu olur. Bu sırada Veysel ise büyük bir iş teklifi alır. Veysel’in iş teklifini kabul edip kasabadan gidip gitmeyeceği de merak edildi.

Gönül Dağı Dizisi 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Gönül Dağı dizisinin son bölümünden sonra merak edilen birçok soru kaldı. Dizinin bu akşam yayınlanacak yeni bölümünde Dilek’in ne yapacağı belli olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.