Arıza Dizisi 11. Bölüm Full İzle! 22 Kasım Arıza Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Arıza 11. Bölüm tek parça izle, Arıza son bölüm izle seçeneklerinden birine tıklayarak sizde nefesleri kesen Arıza dizisinin Arıza 11. Bölümüne kolayca ulaşabilirsiniz. Fragmanı izlemek ve bilgi almak için ise Arıza Fragman izle seçeneğine tıklamanız yeterli olacaktır. Show TV kanalının başarılı dizisi; Arıza son bölüm izle reklamsız olarak sizlerle makalemizin alt kısmındaki erişim kısmını tıklayınız...

Arıza Dizisi 11. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

Show TV ekranlarında bu sezon ekrana gelmeye başlayan Arıza dizisi başarılı şekilde yayın hayatına devam ediyor. Sezonun en iddialı yapımları arasında yer alan Arıza yeni bölümleri ile izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Sürükleyici hikayesi ve tempolu sahneleri ile heyecanı yükselten yapım her hafta pazar günleri saat 20.00’da Show TV ekranlarında yayınlanıyor.

Sezonun en başarılı yapımlarından olan Arıza dizisinin başrollerini Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan oynuyor. Ünlü oyuncuların başarılı performansları ile dikkat çektikleri yapım da Ahmet Mümtaz Taylan da oynuyor. Kadrosu ile dikkat çeken yapım çarpıcı senaryosu ile de ilgi toplamaya devam ediyor. Tesadüfen tanışan Ali Rıza ve Halide’nin beraber girdikleri tehlikeli yolu anlatan Arıza dizisi aksiyon dolu sahneleri ile seviliyor. Tempolu ve sürükleyici hikayesi ile beğeni toplayan yapım her hafta yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor.

Arıza Dizisi 10. Bölümde Neler Yaşandı?

Arıza dizisi geçen hafta 10. bölümü ile ekrana geldi. Dizinin son bölümünde de heyecan dolu dakikalar yaşandı. Ali Rıza’nın suç dünyasında yükselmeye başladığı bölümde beklenmedik gelişmeler de yaşandı.

Arıza dizisinin geçen hafta yayınlanan bölümünde Cabir Mert’i vurur. Ali Rıza Mert’i hastaneye yetiştirince ölmediği de duyulur.  Mert’in ölmediğini öğrenen Cabir hastaneye adamlarını gönderip bu işi bitirmek ister. Ancak pusuda bekleyen Ali Rıza ve Muzaffer hastaneye gelen adamı yakalarlar. Bu iş Ali Rıza’nın aklına yeni bir yol getirir. Muzaffer’e Cabir sayesinde konsorsiyumu yola getirebileceğini söyler. Bu sırada Cabir konsorsiyum üyelerine saldırmaya başlamıştır. Üyeler arasında çatırdamalar başlar. Ali Rıza ise bu işi çözerek kahraman olmayı planlamıştır. Ali Rıza Murat ve Derya’yı da kurtararak Cabir’i vurur. Ali Rıza’nın bu hamlesi konsorsiyumdan takdir toplarken Burak ise oyun dışı kalır. Burak konsorsiyumdan atılır.

Arıza Dizisi 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Arıza dizisinin 11. bölüm fragmanı da izleyicide heyecan yarattı. Ali Rıza ve Halide yakınlaşırken, herkesin bu ilişkiye karşı çıkması fragmana damgasını vurdu. Arıza dizisi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da Show TV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.