Menajerimi Ara 13. Bölüm Full İzle Star TV! 22 Kasım Menajerimi Ara Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Menajerimi Ara 13. bölüm tek parça izle, Menajerimi ara 13. bölüm fragmanı araştırması yapan kişiler, ekranların yeni dizisi Menajerimi Ara hakkında bilgi toplamaya devam ediyor. Menajerimi ara dizisi son bölümü izlemek isteyenler ise; makalemiz üzerinden izleyebiliyor. Menajerimi ara dizisi son bölüm için aşağıdaki videolar ve linklere göz atabilirsiniz. İşte Menajerimi Ara 13. Bölüm ve Menajerimi Ara 13. Bölüm fragmanı…

Menajerimi Ara 13. Bölüm Full İzle Star TV! TIKLAYINIZ

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Menajerimi Ara yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Sevilen dizi her hafta heyecan ve macera dolu bölümleri ile izleyicisi ile buluşuyor. Yayınlandığı günden beri büyük beğeni toplayan dizi Türkiye’nin en iyi uyarlamaları arasında gösteriliyor. Menajerimi Ara dizisi her hafta pazar günleri saat 20.00’da Star TV ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor.

Menajerimi Ara dizisinde Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu ve Deniz Can Aktaş gibi birçok başarılı isim yer alıyor. Ünlü oyuncularla dolu kadrosu ile dikkat çeken dizi Call My Agent’tan uyarlanarak ekrana geldi. Ay Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği dizinin konusu ise bir ajansta çalışan dört menajerin iş hayatları, arkadaşlıkları ve aşkları oluyor. Menajerlik ajansında yaşanan macera dolu günlerin anlatıldığı yapımda birbirinden ünlü isimler de konuk olarak katılıyor. Menajerimi Ara dizisinin kimi zaman dramatik kimi zaman eğlenceli hikayesi izleyiciyi ekrana çekmeye devam ediyor. Yapımının yeni bölümleri ise merakla bekleniyor.

Menajerimi Ara Dizisi 12. Bölümde Neler Oldu?

Menajerimi Ara dizisinin 12. bölümü geçen hafta ekrana geldi. Sevilen dizinin son bölümünde yine heyecan dolu anlar ve beklenmedik gelişmeler yaşandı. Barış Dicle ilişkisinin de karıştığı bölümde, menajerleri zor günler bekliyor.

Menajerimi Ara dizisinin 12. bölümünde Serkan’ın dönüşü ile ilgili gerçek henüz ortaya çıkmamıştır. İşlerine odaklanan Ego ajans menajerleri Beren, Emir, Barış ve İrem Derici’nin katılacağı İbo Show ile ilgili hazırlık yapmaya başlarlar. Beren, Emir ve Barış üçlüsü arasındaki gerginlikten dolayı sorun çıkmasından korkan menajerler her şeyin yolunda gitmesi için plan yapmaya başlarlar. Ancak Beren’in Serkan ile işbirliği yapması her şeyi daha da çıkmaza sokar. Bu sırada İrem Derici’nin yaşadığı talihsiz olay Dicle’yi zor duruma düşürür.  Tüm bunların arasında Barış ile Dicle’nin yüzleşmesi de gerçekleşmek üzeredir.

Menajerimi Ara Dizisi 13. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Menajerimi Ara dizisinin son bölümünden sonra Dicle ile Barış arasında yaşanacaklar merak konusu oldu. Dizi yeni bölümü ile pazar akşamı saat 20.00’da Star TV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.