İbo Show 2. Bölüm Canlı İzle! İbo Show 21 Kasım 2020 Tek Parça Youtube İzle!

İbo Show canlı izle, İbo Show 21 Kasım tek parça izle! Sorguları son zamanların en çok araştırılan konuları olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Sizler için özel olarak hazırladığımız İbo Show canlı izle makalemizle birlikte İbo Show 21 Kasım tarihinde neler olduğunu net bir şekilde görebilirsiniz.

İbo Show 2. Bölüm Canlı İzle! TIKLAYINIZ

İbo Show 9 yıl aradan sonra tekrar Star TV ekranlarında yayınlanmaya başladı. Global Medya’nın yapımcılığını üstlendiği program İbrahim Tatlıses’in sunumu ile ekrana gelmeye başladı. Geçen hafta ilk bölümü ile ekrana gelen program izleyiciden yoğun ilgi gördü. İlk yayınlandığı dönemde fenomen olan İbo Show yeniden ekrana geldiği ilk bölümü ile de eski formunu yakaladı. Program her hafta cumartesi günleri saat 20.00’da Star TV ekranlarında yayınlanmaya devam edecek.

İmparator lakaplı ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’in sunumu ile ekrana gelen İbo Show konsepti ile beğeni toplamaya devam ediyor. Birçok ünlü ismin konuk olduğu programda hem sohbet ediliyor hem de müzik şöleni ekrana geliyor. Sanat dünyasının birbirinden ünlü isimlerinin konuk olduğu İbo Show yeni yayın döneminde de büyük başarı elde ediyor. İzleyicinin yoğun talebi ile yeniden ekrana gelmeye başlayan İbo Show ilk bölümü ile ciddi reytingler elde etti. Geçen hafta TOTAL’de ikinci sırada yer alan programın aynı başarı ile devam etmesi bekleniyor.

İbo Show 1. Bölümde Neler Oldu?

Türkiye’nin en sevilen programlarında biri olan İbo Show 9 yıl aradan sonra geçtiğimiz hafta ilk bölümü ile ekrana geldi. Yayınlanan ilk bölümü ile izleyiciyi ekrana kilitleyen programın konukları da çok konuşuldu. İbo Show’un geçen hafta ekrana gelen programında hem eğlenceli hem de duygusal anlar yaşandı.

İbrahim Tatlıses’in kendi hayatı ile ilgili özel açıklamalar yaptığı bölümde birbirinden ünlü konuklar da programa renk kattı. Sibel Can, Şafak Sezer, Deniz Seki, Kutsi ve Aydemir Akbaş’ın konuk olduğu ilk bölümünde birçok konu konuşuldu. Konukların çarpıcı açıklamalar yaptığı programda İbrahim Tatlıses de şarkılar söyledi. Programın eğlence dolu geçen ilk bölümü büyük beğeni topladı.

İbo Show 21 Kasım Konukları Kimler?

İbo Show ikinci bölümü ile bu akşam ekrana gelecek. Sevilen programın bu haftaki konukları Hülya Avşar, Demet Akbağ, Olgun Şimşek ve Kubat olacak. İbo Show heyecanla beklenen yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da Star TV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.