Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 23 Kasım 2020 Pazartesi ATV Canlı İzle!

Esra Erol 23 Kasım 2020 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 23 Kasım 2020 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 23 Kasım son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 23 Kasım 2020 Pazartesi ATV Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Uzun zamandır yayın hayatına devam eden Esra Erol’un reality programı akıl almaz olayları ekrana getirmeye devam ediyor. Çarpıcı gündemleri ile gündeme bomba gibi düşen program Müge Anlı İle Tatlı Sert programından sonra yayınlanıyor. Her bölümü ile izleyiciyi ekrana kilitleyen Esra Erol’da ele alınan gündemler şaşkınlık yaratmaya devam ediyor. Sevilen gündüz kuşağı programı hafta içi her gün saat 16.20’de ATV izleyicisi ile buluşuyor.

Türkiye’nin en güvenilir isimlerinden biri olan Esra Erol’un sunumu ile ekrana gelen reality programda birçok farklı konu ele alınıyor. Mağdurların katıldığı programda aldatılan, ihanete uğrayan ya da dolandırılan insanlara Esra Erol ve ekibi yardım ediyor. Dağılmış ailelerin bir araya geldiği, DNA testleri ile gerçeklerin ortaya çıktığı reality programda kayıplar da bulunuyor. Birçok mağdurun yaşadığı çarpıcı olayların ekrana getirildiği reality program ilgi ile takip ediliyor. Esra Erol programının yanı sıra yardım kampanyaları ile de adından söz ettirmeye devam ediyor.

Esra Erol 20 Kasım Programında Neler Oldu?

Esra Erol’un reality programı en son geçen haftanın son yayını olan 20 Kasım bölümü ile ekrana geldi. Son yayında birçok farklı konunun ekrana taşındığı bölümde aile dramları ve kayıp olayları ekrana geldi.

Esra Erol’un 20 Kasım bölümünde 10 gün önce Ardahan’da kaybolan kardeşler gündeme geldi. 13 yaşındaki Yaren ve 18 yaşındaki Özlem’in nerede olduğu merak ediliyor. Programın diğer gündemlerinden Mustafa ve Sevda evliliğinde ise çarpıcı gelişmeler yaşandı. Cuma günü barışmaları beklenen çifttin konuşmaları şaşkınlık yarattı. Sevda’nın eşine sunduğu barışma şartları izleyenleri şaşırttı. 30 yıldır annesini arayan Oğuzhan programın son bölümünde duygusal anlar yaşadı. Esra Erol Oğuzhan’ın 30 yıldır görmediği annesi Güneş’i aramaya devam ediyor. Esra Erol’un başka bir gündemi ise Perihan oldu. Perihan ailesi yüzünden kızını reddeden adama yayında isyan etti.

Esra Erol 23 Kasım Gündemleri Neler?

Esra Erol’da bugün Perihan’ın yaşadıkları ayrıntılı olarak konuşulacak. Özlem ve Yaren kardeşler hakkındaki son gelişmeler ekrana taşınacak. Esra Erol yeni haftanın ilk programı ile bugün saat 16.20’de ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.