Uyanış Büyük Selçuklu 9. Bölüm Full İzle TRT1! 23 Kasım Uyanış Büyük Selçuklu 9. Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Ekranların yeni yapımlarından olan Uyanış: Büyük Selçuklu 9. Bölüm full izlemek için haber detayında yer alan videoyu açabilirsiniz. Tarihi en iyi şekilde konu alan, Selçuklu ile ilgili her detayı tek tek, ince ince işleyen en büyük prodüksiyonlar arasında yer alan Uyanış: Büyük Selçuklu Dizisi 9. Bölüm ile birlikte aksiyona hazır olun. İşte detaylar…

Uyanış Büyük Selçuklu 9. Bölüm Full İzle TRT1! TIKLAYINIZ

Yeni sezonda TRT1 ekranlarında yayınlanmaya başlayan Uyanış Büyük Selçuklu dizisi heyecan dolu bölümleri ile yayınlanmaya devam ediyor. İlk bölümünden bu yana büyük beğeni toplayan dizi izleyiciyi ekrana kilitliyor. Heyecan ve aksiyon dolu sahneleri ile dikkat çeken dönem dizisi her hafta pazartesi günleri saat 20.00’da TRT1 ekranlarında sevenleri ile buluşuyor.

Yeni sezonun en iddialı yapımları arasında yer alan Uyanış Büyük Selçuklu dizisi güçlü oyuncu kadrosu ile de dikkat çekiyor. Dizide Buğra Gülsoy, Hatice Şendil, Ekin Koç, Leyla Lydia Tuğutlu, Sevda Erginci ve Gürkan Uygun gibi birçok ünlü oyuncu yer alıyor. Selçuklu Devleti’nin başına geçen Melikşah’ın mücadelelerini anlatan dizide aksiyon, entrika ve heyecan ise her bölüm artmaya devam ediyor. Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin yeni bölümleri ise merakla bekleniyor.

Uyanış Büyük Selçuklu 8. Bölümde Neler Yaşandı?

Uyanış Büyük Selçuklu dizisi 8. bölümü ile geçen hafta ekrana geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde heyecan doruğa çıktı. Terken’in köşeye sıkıştığı bölümde Sencer zor anlar yaşarken Melikşah ise yeni planlar yapmaktadır.

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin son bölümünde Yorgos’un ağır yaraladığı Sencer’i Tapar Kınık Obası’na getirir. Sencer’i getirenin Tapar olduğunu duyan Başulu heyecana kapılır. Yıllardır hasretini çektiği oğlunu görmek onu duygusallaştırır. Bu sırada Turna ise çok vahim durumda olan Sencer’i iyileştirmeye çalışmaktadır. Turna şifaları otlarla ilaç yaparak Sencer’i iyi etmek ister. Ot toplamak için gittiği ormanda ise Yorgos ile karşılaşır. Tüm bunlar olurken Seferiye ise Terken’in sırlarına ulaşmaya çalışmaktadır. Terken’in Elçin’in gerçek yüzünü nasıl ortaya çıkardığını öğrenmek isteyen Seferiye, Terken’in sağ kolu Firdevs’i alıkoymuştur. Terken ise sırlarının ortaya çıkmasına engel olmak ister. Hasan Sabbah ise kuşkuların odağında olmaya devam etmektedir. Hain olduğunun ortaya çıkmasından korkan Hasan Sabbah kuşkuları kendinden uzaklaştırmak için yeni planlar yapmaya başlar.

Uyanış Büyük Selçuklu Dizisi 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin son bölümünden sonra Turna’ya ne olacağı, Terken’in sırlarının ortaya çıkıp çıkmayacağı ve Hasan Sabbah için Melikşah’ın yaptığı plan merak ediliyor. Dizi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da TRT1’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.