Gelinim Mutfakta 582. Bölüm Canlı İzle! Gelinim Mutfakta 24 Kasım 2020 Günün Birincisi Kim Oldu?

Birçok seyirciyi ekranlara kilitleyen Gelinim Mutfakta yarışmasında her gün belirlenen bir yemek yarışmacılar tarafından yapılmaktadır. Hafta sonunda ise çeyrek altın o hafta içerisinde en çok puan alan yarışmacıya verilmektedir. Gelin ve kaynanaların yer aldığı yarışmanın keyfini çıkarmak istiyorsanız aşağıda yer alan kısma Gelinim Mutfakta 582. Bölüm izle kısmından ulaşabilir ve reklamsız izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Gelinim Mutfakta 582. Bölüm Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Kanal D ekranlarının sevilen yemek yarışması Gelinim Mutfakta heyecan ve rekabet dolu yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Sevilen program renkli yarışmacıları ve sempatik atışmaları ile izleyenleri ekrana çekmeye devam ediyor. Gündüz kuşağının en çok izlenen yarışması yayınlandığı günden beri ilgi ile takip ediliyor. Gelinim Mutfakta hafta içi her gün saat 13.15’te Kanal D ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor.

Onur Büyüktopçu’nun başarılı sunumu ile ekrana gelen programa gelinler ve kaynanalar katılıyor. Gelin ve kaynanaların takım halinde yarıştığı programda yarışmacıları günün ve haftanın birincisi olmak için kıyasıya mücadele ediyor. Her hafta cuma günü haftanın birincisinin seçildiği programda heyecan her geçen gün artarak devam ediyor. Gelinim Mutfakta yarışmasında gelinler mutfaktaki hünerlerini gösteriyor ve günün yemeğini en iyi şekilde yapmaya çalışıyor. Kaynanalar ise kendi gelinlerinin tabağını tahmin etmeye ve puan vermeye çalışıyor. Onur Büyüktopçu’nun da puan verdiği yarışmada günün birincisi olan gelin çeyrek altın kazanırken, haftanın birincisi gelin ise 5 altın bileziğin sahibi oluyor.

Gelinim Mutfakta Programı 23 Kasım Günün Birincisi Kim Oldu?

Gelinim Mutfakta yarışması 23 Kasım bölümü ile yeni haftaya başladı. Yeni haftanın ilk programında rekabetin başladığı ilk bölümde heyecanlı dakikalar yaşandı. Geçen hafta elenen Didem’in yerine de yeni yarışmacının katıldığı Gelinim Mutfakta programı bu hafta da rekabet dolu geçecek.

Gelinim Mutfakta yarışmasının 23 27 Kasım haftasında İlayda, Gizem, Elif ve yeni yarışmacı Nurcan yarışacak. Programın en eski yarışmacısı olan İlayda bu haftada iddiasını sürdürüyor. Programın 23 Kasım bölümünde İlayda 19 puan alarak günü birincisi oldu ve çeyrek altını kazandı. Gizem 17 puan ile ikinci olurken yeni yarışması Nurcan ise 13 puan aldı. Elif 11 puan alarak 23 Kasım bölümünü son sırada tamamladı.

Gelinim Mutfakta 24 Kasım Günün Birincisi Açıklandı Mı?

Gelinim Mutfakta programının 24 kasım puan durumu henüz açıklanmadı. Sevilen yarışma programı bugün 13.15’te Kanal D ekranlarında yayınlanacak. Sonrasında puan durumunu haberimizden öğrenebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.